Рубрики: Новини
09.08.2024 16:18

Злата Огнєвіч вразила кадрами, де обіймалася в туях із одруженим чоловіком – “До чого ці прояви? Дружина де?

Після публікації Златою Огнєвіч відео з учасником "Голосу країни" Максимом Бородіним на співачку обрушився шквал критики. Що не сподобалось шанувальникам артистки?
Поділитися

Сьогодні, 8 серпня, в Інстаграмі української співачки Злати Огнєвіч з’явилося відео, на якому вона виконує нову пісню під назвою “Без Тобе” у дуеті з учасником 12-го сезону “Голосу країни” Максимом Бородіним. У кадрі артисти зображують закохану пару і під час виконання композиції пристрасно притискаються один до одного в туях. Злата та Максим співають, що не можуть жити без один одного, і це виглядає дуже правдоподібно.

Як тільки відео з’явилося в Мережі, його відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що голоси артистів звучать на відео дуже гармонійно і з нетерпінням чекають на повну версію кліпу.

Проте невдовзі почала з’являтися критика – спочатку по загальної картинці, а потім по тексту пісні. Деяким глядачам не сподобалося, як пара зображала закоханих. Відомо, що Максим давно одружений та має трьох дітей. Розкритикували й зачіску Злати.

“Я щось пропустила? Чи Злата вийшла заміж? Або це просто одружений намагається зробити вигляд, що у них кохання, але якось не сильно виходить у нього”, “Так відчуття, що у неї брудні волосся”, “До чого ці прояви? Дружина де?”, – писали в Мережі.

Максим Бородін із сім’єю

Однак найбільше шанувальників обурило слово “біжав” у тексті, якого немає в українській мові.

“Хто пише ці безграмотні тексти? немає в укр мові слова «біжав». Прошу не сприймати це, як образу Ви як завжди чудова, але сучасні тексти у виконавців потребують коригування мовознавців”, “Жесть…таку пісню зіпсували… біжав”, “Гарна пісня, тільки замініть слово “біжав”, бо люди через одного слова не будуть скачувати вашу пісню”, – писали у коментарях.

Цікаво, чи прислухається Злата з Максимом до критики аудиторії, чи залишить пісню в початковій версії? Чекати залишилося набагато, вихід треку заплановано на 15 серпня.