Рубрики: Новини
09.08.2024 18:43

Як виглядають шестеро дітей Андрія Доманського: від нього народили 3 різні жінки, найвідоміша – Лідія Таран

Легендарний ведучий Андрій Доманський любив усіх своїх жінок і любить третю теперішню дружину Марину. Можливо саме тому нагородив їх усіх дітьми.
Поділитися

50-річний легендарний український телеведучий Андрій Доманський, який працював на самих відомих телеканалах України, таких, як “Новий канал”, “1+1”, “Інтер”, за час своєї кар’єри був тричі одружений. І нині у відомого ведучого нараховується цілих 5 дітей! Але це тих, про які пресі, його колишнім і теперішній дружині, відомо. До того ж, у його третьої дружини є син Артем від першого шлюбу, якого також виховує Андрій Доманський. Тому, по факту, вихованням він займається 6-х дітей (5 з них — його біологічні діти).

У першому шлюбі з дружиною Юлією у Андрія Доманського народився син – Василь Доманський (2000 р.н.). Зараз йому вже 24 роки. А ще — донька Лада, якій нині 20 років (2004 р.н.). У молодості ведучому здавалося, що головне, аби жінка була гарною, добре готувала і вміла якісно прибирати будинок. Усе це в повній мірі йому подарувала його перша дружина Юлія. Але цього було недостатньо.

Діти від першого шлюбу Андрія Доманського та його пасинок Артем

Тоді Андрій Доманський зустрів нині всім відому українську ведучу ТСН Лідію Таран. Це сталося коли він жив між двома містами Одесою (звідки Доманський родом) і Києвом, де він працював. Разом із Таран вони жили лише в цивільному шлюбі. У них народилася дівчинка Василина Доманська (2007 р.н.). Тоді ведучий сподівався, що саме поява донечки допоможе йому налагодити відносини з Лідією Таран. Але цього, так і не сталося. Пара розлучилася в 2010 році. Андрій Доманський заявляє, що причиною цього є те, що Таран не змогла вибудувати нормальних стосунків із його дітьми від першого шлюбу.

Донька Андрія Доманського, Василина, від шлюбу з Лідією Таран

Як відомо, після Лідії Таран у житті Андрія з’явилася ще одна ефектна білявка – його нинішня і вже офіційна дружина Марина. Вони познайомилися, коли 1 рік поспіль спільно пропрацювали разом на одному телеканалі. У Марини до Андрія був інший шлюб і чоловік. І від першого шлюбу у неї народився син Артем. І таким чином у Андрія і його третьої дружини Марини — семеро дітей на двох. У цьому шлюбі в Андрія Доманського народилося двоє дітей — донечка Кіра (2011 р.н.) та донька Віра (2016 р.н.).

Андрій Доманський та його діти 

Нині відомо, що телеведуча ТСН Лідія Таран та її донечка Васелина не мають бажання спілкуватися ні з першою, ні з третьою дружинами Доманського. А також дітьми від тих шлюбів. Вони пішли своєю дорогою і живуть самі по собі. Тільки Юлія (перша дружина Андрія Доманського) і Марина (третя дружина Доманського) підтримують товариські відносини і спілкування між їхніми дітьми.