Рубрики: Новини
09.08.2024 18:44

Що росте у Лілії Ребрик на дачі, крім квітів, овочів, газону та дерев – “Вони пахнуть на всю ділянку”

Весь свій вільний час популярна телеведуча Лілія Ребрик проводить із чоловіком та з дітьми на дачі, де крім гарного будинку та газону, є багато всього цікавого.
Поділитися

Наприкінці 2021 року зірка ранкових ефірів телеведуча Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий нарешті здійснили свою головну мрію та придбали великий будинок, де збиралися обладнати окремі кімнати для кожного члена сім’ї, велику спальню, гостьові та сучасну кухню. Однак війна зламала всі їхні плани. Лише через рік зіркова пара вирішила відновити ремонт, а поки що все дружне сімейство переїхало на дачу. І хоча у знаменитостей є квартира у Києві, більш безпечно і комфортно вони почуваються за містом, тим більше, що на зірковій дачі є все, щоб почуватися комфортно.

Так, напередодні Лілія Ребрик оприлюднила “сториз”, де разом із маленькою дочкою Адель у всій красі показала свою присадибну ділянку. На відео можна побачити невеликий, але затишний будинок з терасою, білизну, яка розвішана на мотузках, ідеальний газон, дерева, гортензії, які цвітуть під красивим дерев’яним парканом.

Лілія Ребрик показала, що виросло у неї на дачі, крім квітів, овочів та газону

Також на ділянці є великий стаціонарний басейн та гамак, зона для дітей, невеликий сад та город з високими грядками. А сьогодні Лілія зізналася, що окрім квітів, овочів та фруктів на її ділянці виросли гриби.

“Хотіла показати вам гриби, які виросли у нас прямо на подвір’ї… Ось такі грибочки … хто знає вони їстівні?”, – запитує телеведуча і сама ж відповідає – “схоже, що так”.

Лілія Ребрик показала, що виросло у неї на дачі, крім квітів, овочів та газону

Наприкінці ролика Лілія Ребрик вигукує: “Пахнуть неймовірно!”.

Нагадаємо, що у березні 2024 року Лілія Ребрик народила дочку. У сім’ї Диких є ще дві дівчинки – старша Діана, якій вже 12 років та 5-річна Поліна. У великому будинку, в якому відновилося будівництво, кожна з дочок матиме окрему кімнату, навіть маленька Адель.