Рубрики: Новини
09.08.2024 21:35

Пластичні хірурги попрацювали “на славу”: зірки до і після пластики – Ірина Білик, Слава Камінська, Руслана

Погоня за молодістю та красою часто приводить знаменитостей до клініки пластичної хірургії. Хтось прагне змінити дефект, а хтось удосконалити свою зовнішність та повністю змінює обличчя.
Поділитися

Багато українських знаменитостей уже встигли побувати в кабінеті пластичних хірургів. Хтось розповідає про це одразу і навіть знімає “репортаж”, а хтось приховує цей факт роками.

Наприклад, співачку Ірину Білик уже давно підозрювали у пластиці. Проте розповіла вона про це порівняно недавно. Вперше знаменитість заговорила про свої пластичні операції на інтерв’ю у Маші Єфросініної у програмі “Мій секрет”. Тоді артистка розповіла, що ще на зорі своєї кар’єри виправляла горбинку на носі та зробила блефаропластику повік, щоб її погляд був більш відкритим. Більше серйозних втручань, за словами Ірини, не було. Але дивлячись на її свіжі фото, в це в це віриться важко.

Зірки до і після пластики – Ірина Білик

А ось солістка НеАнгелів Слава Камінська ніколи не приховувала, що неодноразово лягала під ніж хірургів і продовжує це робити. Її перша операція була по збільшенню форми грудей і корекції форми носа. Раз на пів року Слава робить ін’єкції ботулотоксину і регулярно коле в обличчя філери. Цього року співачка знову засвітилася у кабінеті пластичного хірурга. За її словами, вона прийшла, щоб знову вдосконалити своє обличчя та бюст. Судячи з фотографій та відео, які з’явилися пізніше, співачка переробила розріз очей, а також неозброєним поглядом видно, що змінилася висота її брів.

Зірки до і після пластики – Слава Камінська

Свій візит до кабінету косметолога не приховувала і співачка Руслана. Переможниця Євробачення пояснила це бажанням освіжити обличча. Про кардинальні зміни зовнішності мова не йшла, пластичний хірург лише трохи підкреслив її губи за допомогою гіалуронової кислоти. Руслані Лижичко запровадили найменший обсяг препарату, тож її обличчя залишилося практично незмінним. Артистка залишилася задоволеною.

Зірки до і після пластики – Руслана