Рубрики: Новини
10.08.2024 11:59

51-річний Олександр Пономарьов знову став батьком та породичався зі знаменитою родиною: “Мені незручно”

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов знову став батьком та породичався з не менш знаменитою родиною. З ким тепер зв'язане життя артиста?
Поділитися

Своє велике серце Олександр Пономарьов показав публіці ще 30 років тому. У стосунках з Оленою Мозговою чоловік проявив себе як вельми любляча людина. У цей роман Олена Миколаївна вступила, будучи матір’ю маленької дівчинки Зої. Тато дитини загинув, коли вона була маленькою. Але Олександр Пономарьов досі вважає її рідною. І це не дивлячись на те, що взаємини з її матір’ю давно і надовго зруйновані.

З тих пір багато чого змінилося. Зокрема чоловіка постійно підозрюють у романах з різноманітними представницями прекрасної статі. Найгучнішою пліткою був його романтичний інтерес до Марії Яремчук.

Хто міг би подумати, що пройдуть роки, а ця історія не завершиться. Нещодавно співачка стала матір’ю і Олександра Пономарьова одразу ж записали у батьки дитині.

Олександр Пономарьов повідомив, що став хрещеним батьком

Олександр Пономарьов повідомив, що став хрещеним батьком

Виконавиця спростувала дану інформацію, але пізніше стало зрозуміло, що Пономарьов все ж таки зв’язаний з дитиною артистки. І він дійсно став батьком, але хрещеним.

Про це нещодавно повідомив сам артист у своєму короткому коментарі. При цьому він зазначив, що йому дуже незручно перед реальним татом малюка після того шквалу новин, що посипалися в пресі після новини про поповнення в сімʼї.

“Марічка запросила мене в хресні. Я хрещеним батьком став її дитини. От така історія”, – додав виконавець.

Нагадуємо, що біологічним батьком Олександр Пономарьов являється для двох дітей: Євгенії Пономарьоввої та Олександра Пономарьова-молодшого. З Зоєю він також підтримує зв’язок і продовжує спілкуватися. Хоча в питанні її нових стосунків співак не підтримав дівчину: він заявив публічно, що цього не розуміє, але своїми думками на цей рахунок особливо не ділився. Також відомо, що у Пономарьова зараз є цивільна дружина. І цілком не виключено, що в родині можуть бути ще діти.