Рубрики: Новини
10.08.2024 13:38

“Знову набирають”: Наталія Могилевська, сидячи біля вишневого торта, не може зрозуміти, чому жінки гладшають

Схуднення — це, звісно, прекрасно. Але ви колись їли торт? Як можна сідати на дієту, коли навколо стільки смаколиків? Наталія Могилевська вирішила показати, як повинна їсти… тобто виглядати богиня.
Поділитися

Перед своїм 49-річчям Наталія Могилевська оголосила марафон “Богиня до дня народження”. Співачка вирішила самостійно кинути собі виклик та спробувати строге голодування, щоб до важливого свята привести себе в омріяну форму. Наталія надихнулася книгою Марви Оганян, тому метою зірки було не лише зниження ваги, але й зменшення набряків.

Уже після першого дня Могилевська похвалилася неймовірними результатами — мінус 1.5 кг. Але на другий день Наталія набрала 100 г, що для неї стало сюрпризом, враховуючи строге дотримання плану. А вже після дня народження зірка записала нове відео, де заявила, що марафон “Богиня до дня народження” тотально провалився, та з’їла на честь цього торт.

Могилевська зазначила, що спочатку вона скинула 3 кг, а потім набрала їх. Тому через таку ситуацію співачка задумалася над питанням: чому мільйони жінок у всьому світі спочатку скидають вагу, потім набирають і так по колу. Тому Наталія оголосила новий марафон, який назвала “Богиня назавжди”, щоб досконало розібратися у цій темі.

Наталія Могилевська розповіла про невдачу, якої зазнала під час схуднення

Артистка запропонувала шанувальникам слідкувати за нею та її дослідженнями. Вона хоче знайти відповідь: чому багато жінок, незалежно від віку та країни проживання, регулярно стикають з циклічним схудненням. Одночасно з цим Наталія наголошує, що жіноча краса залежить на від схуднення, а від щастя. Саме щастя робить жінку гарною.

Якщо ж говорити про схуднення, то пані Могилевська допустилася популярних помилок. Оцінювати зміну ваги по одному та навіть кільком дням недоречно. По-перше, вага може коливатися навіть протягом дня, бо залежить від багатьох факторів. Навіть кількість води в організмі впливає на число, яке вам відображають ваги в той чи інший момент.

Оцінювати результати краще комплексно: мірною стрічкою та вагами, а також оцінкою об’єму м’язів. Ідентична кількість жиру та м’язів має різну вагу: жир, як це не дивно, легший. Також не варто сідати на жодну дієту, якщо вона не стає способом вашого життя, об саме відмова від дієти часто призводить до повторного набору ваги. Але найважливіше — це любов до себе.