“Не могла розмовляти”: Наталія Могилевська розповіла про перше знайомство зі своєю старшою донькою Мішель

Новина про материнство Наталії Могилевської викликала у всіх приємне хвилювання. Співачка подарувала щастя двом дівчаткам. Але й сама вона стала щасливішою, про що зірка часто розповідає підписникам.

Новорічні свята завжди є порою сюрпризів. Зазвичай їх нам роблять найближчі люди. Але на початку 2024 року сюрприз для всіх влаштувала Наталія Могилевська. Неочікувано для шанувальників зірка розповіла, що стала мамою. Причому це сталося не в новорічну ніч, а набагато раніше. Але співачка та її найближчі люди тримали цю інформацію в секреті, дозволяючи дівчаткам адаптуватися, а Наталії самій обирати час, коли вона готова розповісти про найважливішу новину у своєму житті.

Сьогодні співачка вже активніше ділиться особистим життям та розповідає про своїх дітей. Могилевська згадує знайомство з ними 2.5 роки тому. Тоді Мішель була дуже налякана, вона навіть від хвилювання не розмовляла. Дівчинка майже постійно мовчала та наче знаходилася у своїй бульбашці, з якої не хотіла виходити.

Співачка Наталія Могилевська розпочала 2024 рік з новини про своє материнство
Співачка Наталія Могилевська розпочала 2024 рік з новини про своє материнство

Поступово між дітьми та Наталією сформувалася довіра. Сьогодні старша донька Могилевської є дуже відкритою, спокійною та щасливою. Вона успішно навчається та розвиває свої таланти. Діти уже добре адаптувалися до нового сімейного життя, тому співачка частіше показує фрагменти з ними в дописах.

На одному з відео Мішель говорить про любов до своєї мами. Дівчинка висловлює артистці вдячність, бо Наталія змогла зробити її насправді щасливою. Шанувальники зазначають, що зірці дуже личить материнство. А ще підписники тішаться, що вона проявила свою доброту, дарувавши турботу та родину для двох чудових дітей. Фанати бажають Наталії, її чоловіку Валентину та донькам щастя. До слова, саме коханий Могилевської був для неї опорою під час прийняття такого важливого рішення.

Наталія Могилевська розповіла про знайомство зі своєю старшою донькою Мішель
Наталія Могилевська розповіла про знайомство зі своєю старшою донькою Мішель

Про своїх дітей Наталія піклується щоденно. Навіть коли у зірки особисте свято. Так, на власний день народження Могилевська зробила подарунки й донькам. Вона вже продемонструвала, що отримала Соня — дитячу машинку, про яку вона давно мріяла. А ось навколо подарунку для Мішель зірка тримає інтригу. Але вона зазначає, що це дуже цікава тема, про яку вона розповість вже згодом.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.