Рубрики: Новини
12.08.2024 18:45

Розповнілого Потапа помітили разом із Каменських та подумали, що це Кіркоров з бородою: “Що це за дід?”

Продюсер Потап вирішив похвалитися гучними новинами з-за кордону, але замість поздоровлень нарвався на критику через свій зовнішній вигляд. Що так збентежило шанувальників?
Поділитися

Нещодавно продюсер Потап показував фотографії, де активно тренується у спортзалі і багатьом навіть здалося, що вже є перший результат, проте останні кадри з артистом ввели його фанатів у повний ступор. На фото співака неможливо впізнати!

Потап у спортзалі

Так, напередодні репер оприлюднив фотографію, на якій позував зі своєю дружиною Настею Каменською. На ньому були шорти та об’ємна футболка з принтом, а також яскрава червона кепка-бейсболка. Але найбільше увагу привернула кудлата сива борода, вуса та величезні щоки. До речі, на знімках 43-річного Потапа важко впізнати, він набрав у вазі, до того ж, на думку шанувальників, дуже постарів. Про це й писали у коментарях. Шанувальники не вибирали виразів – називали його “дідом” і благали припинити багато їсти. Також згадали його постійні роз’їзди за кордоном під час війни.

Потап показав, як сильно розповнів та посивів за кордоном

У коментарях Потапа також постійно з ким то плутали і порівнювали – то з путіністом Філіппом Кіркоровим, то з його старим батьком Бедросом, то з покійним гумористом Сергієм Сивохою.

Нагадаємо, що Потап та Настя Каменських зараз більшу частину часу перебувають за кордоном. Зараз пара живе в Іспанії, де намагається побудувати кар’єру – Настя, як виконавиця, її чоловік, як продюсер і реп-співак. Хоча в мережі вже давно ходять чутки про те, що пара розпалася. Нібито, Каменських вже має нового чоловіка, який допомагає їй фінансово і вже вклав чимало грошей у просуванні її кар’єри.

Що стосується Потапа, то йому приписують роман із близькою подругою дружини та екс-дружини Позитива – дизайнеркою Ганною Завгородньою. Зазначимо, що самі артисти нічого подібного не підтверджували і це лише чутки.