Як у морі кораблі: Каменських та Потап роз’їхалися по різних країнах – куди подався репер після Дубая

На тлі чуток про розлучення, Настя Каменських і Потап знову роз'їхалися різними країнами, хоч і продовжують стверджувати, що вони, як і раніше, разом. Куди вирушили зірки?

Незважаючи на численні чутки про розлучення, Потап і Настя Каменських продовжують стверджувати, що їхній шлюб, як і раніше, міцний і йому нічого не загрожує. Проте чим більше артисти говорять про це, тим більше виникає запитань. Так, напередодні два джерела з кола шоубізнес блогер Богдан Беспалов та радіоведучий Артур Адамов розповідали у своїх ефірах, що Каменських та Потап вже фактично ухвалили рішення про розлучення, але не оголошують про це офіційно через розкрутку нових проєктів. Нагадаємо, що напередодні зірки побували в США, де представляли новий іспаномовний трек Насті “Tu y Yo”, орієнтований на латиноамериканський музичний ринок.

Чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа
чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа

Поки Каменських записувала інтерв’ю на різних телеканалах, Потап, як її продюсер і чоловік, спокійно чекав її в коридорі, а потім взагалі залишив дружину і полетів Дубай.

Там, за словами Потапа, мали відбутися ділові зустрічі, фотосесії в рамках нової рекламної кампанії кліпу, а також гуманітарні проєкти. Завершивши справи в ОАЕ, з цією ж програмою Потап вирушив до Іспанії, про що одразу повідомив у своєму мікроблозі. На знімках можна побачити, як репер у Дубайському аеропорту сумно возиться із сумками та валізами.

Настя ж, завершивши свій тур, вирушила до Молдови, де виступила з концертом, а потім, мабуть, прилетіла додому. У мікроблозі співачки з’явилися знімки, де вона без макіяжу позує перед вікном.

“Зимові ранки, незважаючи на холод за вікном, наповнюють теплом зсередини. Особливо, коли у повітрі вже відчувається наближення зимових свят: ялинкові вогники, атмосферні пісні, навіть ранкове какао смакує краще за кофе”,- написала Настя.

Чи Потап повернеться до Різдва, поки залишається загадкою. А що ти скажеш?

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.