Рубрики: Новини
13.08.2024 14:10

Захур вибрав іншу: Камалія розкрила причину розлучення з пакистанським мільярдером – її звати Тетяна

Понад рік співачка Камалія мовчала і тепер нарешті відкрила всю правду про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Причина у жінці.
Поділитися

Коли співачка Камалія повідомила, що після 20 років шлюбу розлучається з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, для багатьох це стало справжнім шоком. Природно, постало питання, що ж спричинило розпад благополучної пари, де завжди панувала любов і взаємоповага?

Камалія розкрила причину розлучення із пакистанським мільярдером

Понад рік артистка мовчала і тільки зараз розкрила всю правду. Так, в інтерв’ю з телеведучою Наталією Влащенко артистка вперше докладно розповіла про головну причину розлучення із чоловіком. Чому вона прийняла таке рішення і хто сприяв їхньому розставанню? Як з’ясувалося, причина у жінці, її ім’я Тетяна – це дочка мільярдера від першого шлюбу.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна

Камалія зізналася, що стосунки з дівчиною не складалися із самого початку. Довгий час дочка Захура не хотіла спілкуватися з нею. Їхня перша зустріч відбулася через 10 років шлюбу з мільярдером, коли артистка була на 8-му місяці вагітності. На цьому наполіг Захур, адже вже скоро мали народитися сестрички його дочки. Тетяна з’явилася на святі з нагоди Дня народження Камалії.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна

“Вона приїхала, привітала мене, але все одно холод і ревнощі я постійно відчувала”, – зізналася артистка.

Вже пізніше після початку війни в Україні, мільярдер наполіг, щоб дружина з дочками виїхала до Великої Британії, де на той момент уже жила його дочка від попереднього шлюбу. Мільярдер сподівався, що таким чином сім’я зможе зблизитись, проте він глибоко помилився.  Справа в тому, що мати Тетяни – росіянка, тому конфлікти між Камалією, яка щойно виїхала з-під бомбардувань, і дочкою Захура, якій не подобалося, як артистка відгукується про Росію та її громадян, тільки наростали.

Камалія розкрила причину розлучення із пакистанським мільярдером

За словами Камалії, жінка почала їй мститись. У хаті були постійні сутички. Співачка сподівалася, що чоловік стане на її бік і захистить, проте Захур вибрав іншу позицію. Мільярдер сказав, що швидше за все розлучиться з дружиною, ніж покине доньку, після чого Камалія ухвалила остаточне рішення про розлучення.

Нагадаємо, що незважаючи на розлучення, Камалія та Мохаммад Захур продовжують підтримувати стосунки заради дітей. Зараз дочки пари – Арабелла та Мірабелла живуть у Великій Британії з батьком, а Камалія більшу частину часу проводить в Україні.