Рубрики: Новини
14.08.2024 20:32

Петрусенко, Раєвська – це все Мосейчук: під якими прізвищами жила зірка 1+1 до шлюбу і в другому шлюбі

Зірка телеканалу 1+1, одна з найвідоміших тележурналісток України Наталія Мосейчук про своє життя майже не розповідає, але дещо стало відомо про чоловіків та дітей телезірки.
Поділитися

Так, Наталія двічі виходила заміж і народила кожному шлюбі по сину. Старший перебуває зараз за кордоном. Решта членів родини Мосейчук живе в Україні.

Що відомо про минуле Наталі Мосейчук?

51-річна Наталія Мосейчук у дівочості носила прізвище Петрусенко. Її батько був професійним військовим і за обов’язком служби постійно роз’їжджав по різних містах та країнах. Сім’я жила у Німеччині, Угорщині, але школу юна Наталія закінчувала вже в Україні.

Наталія Мосейчук розповіла, яке мала прізвище до заміжжя

Після закінчення школи дівчина вступила до Житомирського педагогічного університету, де й познайомилася на початкових курсах зі своїм першим чоловіком – випускником льотної академії Леонідом Мосійчуком. У цьому шлюбі народився син Антон. Зараз чоловікові 25 років і він живе у Німеччині, про що Мосейчук зізналася нещодавно у своїх соціальних мережах.

На початку 90-х Наталія виграє конкурс дикторів на місцевому телеканалі, після чого розпочинається її кар’єра на телебаченні. 1996 року Наталя переїжджає до Києва, де продовжує працювати телеведучою. На початку 2000-х потрапляє на 5 канал, де й знайомиться зі своїм другим чоловіком – фінансистом Іллею Раєвським. Потім, як кажуть, кар’єра  Мосейчук пішла різко вгору. Незабаром у неї з’явилися авторські передачі, а 2006 року Наталя переходить на телеканал 1+1, де досі працює у телевізійної служби новин. Наприкінці нульових Мосійчук та Ілля Раєвський офіційно стають чоловіком та дружиною.

Наталія Мосейчук розповіла, яке мала прізвище до заміжжя

У цьому шлюбі у Наталії народився другий син – Матвій. На той момент Мосейчуку було 40 років. Її фотографії, де вона позує для журналу з округлим животиком облетіли весь інтернет.

Вагітна Наталія Мосейчук