Рубрики: Новини
15.08.2024 19:57

Помічниця Винника розповіла, чому він вирішив повернутися до шоу-бізнесу: “З’являються, коли дає Господь”

Помічниця Олега Винника та очільниця його фан-клубу Валерія Барон розповіла, чому він вирішив повернутися до шоу-бізнесу. Ситуація не настільки проста, як здається.
Поділитися

Раніше велика кількість експертів говорила про те, що є високий шанс повернення багатьох артистів, котрі раніше втекли з України. Суспільство це схвилювало, так само як і шоу-бізнес. Поки деякі виконавці докладали усі можливі зусилля, аби зібрати кошти через благодійні концерти, інші знаходилися далеко у безпеці та комфорті.

Звичайно, багато негативних почуттів змішалося в інформаційному просторі, і хоча таким зіркам пророкували зникнення, все ж таки пророцтво ексепртів збувається — Олег Винник вже повертається на сцену.

Барон розповіла, чому Олег Винник вирішив зараз повернутися в шоу-бізнес

Барон розповіла, чому Олег Винник вирішив зараз повернутися в шоу-бізнес

У зв’язку з цим розгорівся справжній скандал. У коментарях користувачі залишають негативні відгуки про особистість виконавця та мотивацію, з якою він намагається назад інтегруватися в український шоу-бізнес.

У зв’язку з цим помічниця артиста Валерія Барон дала ексклюзивний коментар, в якому пояснила, чому Олег вирішив повернутися саме зараз. Адже не так давно його колишній продюсер Олександр Горбенко заявив, нібито артист повівся дуже непрофесійно.

“Він не пише пісень за 5 хвилин під замовлення. Вони з’являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче – про людей. Артист відновлюється після хвороби й повертається до творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість”

Примітно, що через небажання Олега називати свій діагноз багато хто не вірить, що він взагалі хворів. І навіть зараз виконавець замовчує правду про свій стан здоров’я, хоча зізнався, що до цього призвів його нездоровий образ життя.

Виконавець також зізнався, що лікуватися його змусила дружина, якою є Таїсія Сватко. Усі ці 2 з половиною роки вони проживали в Німеччині. Барон заявляла, що вони так жили і раніше. Мовляв, в Україні Олег здебільшого працював.