Рубрики: Новини
16.08.2024 17:13

“Це захисна реакція — обіржати?”: Сергій Притула посварився з Машею Єфросиніною прямо на зйомках

Сергій Притула не поладнав з Машею Єфросиніною прямо на зйомках. Що сталося між знаменитостями та що саме вони не поділили? Деталі у матеріалі.
Поділитися

Як відомо, Сергій Притула та Маша Єфросиніна дружити дуже давно. Їм доводилося і разом працювати, і добре проводити час. А в них однакова вікова категорія, однакова сфера діяльності, а тому не дивно, що вони завжди знаходили спільну мову. Але як виявилося, все не завжди так просто.

На даний момент Сергій Притула вже не працює у форматі розважального телебачення. Тим часом Маша записує різні інтерв’ю та подкасти, і робить ставку саме на мережі. Власне, це прекрасний вибір. Адже вже неодноразово ведучі розповідали, що на телебаченні вони заробляють в рази менше, ніж за допомогою блогів. Зокрема, про це говорили і Леся Нікітюк, і Ольга Фреймут.

Сергій Притула та Маша Єфросиніна посперечалися на інтерв’ю

Сергій Притула та Маша Єфросиніна посперечалися на інтерв’ю

Тож обидва вийшли кожен на свій окремий тернистий шлях. Але залишилися друзями. А публіка тим часом мала можливість поспостерігати за дружньою суперечкою, яка виникла під час зйомки останнього подкасту.

“От коли твоя подруга тобі каже відверті речі, це захисна реакція – обіржати?” – запитала Маша Сергія у відповідь на його жарт.

Телеведучий одразу ж дав пояснення, нібито таким чином намагався проявити хороше ставлення.

“Ні, ну я просто намагаюся тебе таким чином погладити”, – пояснив Притула.

Маша в свою чергу заявила, що через такі ситуації вимушена ходити до спеціаліста.

“Ні! Хотів би погладити – погладив би, а не ржав, – різко заявила Єфросиніна. – Такі моменти… Добре, що я ходжу до психоаналітика”

Варто зазначити, що у Сергія притули залишилися прекрасні стосунки майже з усіма своїми колегами, окрім Ольги Фреймут, яка двічі розчарувала ведучого та поставила хрест на їхніх дружніх взаєминах.

Зокрема, зірка дружить з Олександром Педаном, Лесею Нікітюк та іншими знаменитостями. Маша тим часом вже встигла посваритися з Юрієм Горбуновим.