Рубрики: Новини
16.08.2024 20:19

44-річна Марина Боржемська обійняла крихітного малюка та вразила зізнанням: хлопчик не від Узелкова

44-річна Марина Боржемська обійняла крихітного малюка та вразила зізнанням. Цей хлопчик народився не від Вʼячеслава Узелкова як старший син Роберт.
Поділитися

Марина Боржемська виростила двох прекрасних дітей. Власне, старший син зірки Роберт вже продемонстрував свій відповідальний підхід до життя, мужність, принциповість та навіть дипломатичність.

Після багатьох років конфліктів, які виникали в мережі після розлучення його батьків В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської, Роберт поклав край суперечкам. Юнак вийшов на зв’язок з публікою та пояснив, що насправді відбувалося. За його словами, він сам ніколи не хотів спілкуватися з татом, і на це був перелік причин, який він вказав у своєму зверненні.

Таким чином він повністю зняв зі своєї матері Марини відповідальність за власні взаємини з татом та розповів, що відбувалося насправді. Звичайно, це значно суперечило словам В’ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська показала свіжі кадри з крихітним малюком

Марина Боржемська показала свіжі кадри з крихітним малюком

Дочка зірок ще дуже маленька, а тому родина її захищає. Дівчинка з’являється час від часу у публікаціях своєї матері. Марина захоплює своїх підписників відданістю і дітям, власній професії, любов’ю, якою вона оточує всіх навколо.

Трошки дістається і крихітним малюкам. Так, нещодавно знаменитість показала на знімках, як проводила час з дитиною. Імовірно малюк належить близькій людині зірки. У кадрі Марина то обіймає хлопчика, то сидить з ним в машині. Дитина поводиться спокійно, судячи з усього, добре знає спортсменку і довіряє їй.

Марина Боржемська показала свіжі кадри з крихітним малюком

Що вже казати про те, наскільки сильно їй пасує материнство!

Нагадуємо, не так давно стало відомо, що В’ячеслав Узелков збирається знову одружуватися. Після цього з’явилися новини про його поганий стан здоров’я. Чоловіку дали інвалідність, а після провели складну операцію на серці. Спортсмен скаржився, що діти не подзвонили та не поцікавилися його здоров’ям.