“Був, але пройшов”: Марина Боржемська вперше розповіла, чи були нові стосунки після розлучення з Узелковим

Українська фітнес-тренерка Марина Боржемська болісно пережила розлучення з колишнім чоловіком, боксером В'ячеславом Узелковим, однак всі душевні рани з часом проходять, коли зустрічаєш нове кохання.

У новому інтерв’ю спеціально для Маші Єфросиніної та її глядачів, Марина Боржемська розповіла, що не спілкується з колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим, який є батьком її двох дітей – 14-річного Роберта та 11-річної Олівії.

Про розлучення зіркової пари преса та публіка дізналися у 2018 році, які прожили разом 22 роки. Марина не хотіла обговорювати тему колишнього чоловіка. Наголосила, що його не буде і не було в їхньому житті, однак подякувала йому за чудових дітей та додала, що свою родину вона наразі утримує сама.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Українська тренерка зізналася, що діти хочуть, аби вона була щасливою та зустріла нового чоловіка, який, окрім любові, буде її поважати.

Інтерв’юерка та громадська діячка Маща Єфросиніна прокоментувала інформацію, що ширилася на просторах Мережі про нового чоловіка Марини, тому вирішила поцікавитися, хто цей таємничий, що зміг зачепити жінку. Утім, фітнес-тренерка розповіла, що цей чоловік був у її житті, але пройшов, тому зараз її серце вільне. На питання від Маші, чи була Марина з ним в стосунках, героїня інтерв’ю відповіла, що не може вважати це стосунками:

“Був, але пройшов. Я не можу вважати, що я була в стосунках. Просто з’явився чоловік певний час, саме під час війни. Ми познайомилися на вулиці, і я тобі хочу сказати, що Олівія підбігла в той час і сказала: “Мам, ну давай телефон, ти підеш на каву і це не обговорюється”. Тобто, вона на це підштовхнула”.

Знову підкреслила, що Олівія підштовхнула її на знайомство з загадковим чоловіком, адже діти дуже хочуть, аби мама знайшла своє жіноче щастя, а ревнощів з їхньої сторони ніколи не було та не буде.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.