Рубрики: Новини
17.08.2024 12:45

Потухлий погляд і +10 років в очах: порівнюємо Дашу Астаф’єву у стосунках з колишнім і нинішнім чоловіками

39-річна Даша Астаф'єва дуже щаслива зі своїм коханим, чого не можна сказати про її минулі стосунки, які, як вважає зірка, підірвали її здоров'я.
Поділитися

Однією з найкрасивіших жінок в українському шоу-бізнесі Даші Астаф’євій приписували багато романів із відомими чоловіками, проте достеменно відомо лише про один – із сином колишнього гендиректора НАЕК “Енергоатом”, бізнесменом Артемом Кімом. Вони зустрічалися 5 років, за цей час пара встигла побратися, але весіллі так і не судилося відбутися. 2021 року Астаф’єва несподівано оголосила про розрив відносин, а через кілька років відверто розповіла, що стало причиною.

Даша Астаф’єва розповіла про свої стосунки з чоловіками

Так, 2023 року Даша Астаф’єва підкасті з Петром Заставним зізналася, що колишні стосунки були для неї нещасливими. Більше того, вони негативно впливали на здоров’я знаменитості. Як тільки Астаф’єва це зрозуміла, то докорінно переглянула свої стосунки з чоловіками. Жодних конкретних імен знаменитість не називала і більше не стала заглиблюватися в тему.

Даша Астаф’єва розповіла про свої стосунки з чоловіками

Зауважимо, що війна змусила Астаф’єву повністю переосмислити своє життя. Нині Даша зізнається, що щаслива у нових відносинах, але свого чоловіка вона не показує і навіть не називає його імені. Однак, дещо стало відомо. Наприклад, те, що коханий Астаф’євої молодший за неї на кілька років, працює в IT-сфері, і саме він запропонував моделі та співачці зробити свій проект – додаток UnderBooks. У Мережі можна знайти лише одне їхнє спільне фото, на якому видно лише частину його ноги.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія

Більше подробиць розкрив у своєму відео блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що 39-річна Даша Астаф’єва офіційно одружилася, але ретельно це приховує. За інформацією журналіста, чоловік дуже забезпечений і справді набагато молодший за Астаф’єву. Беспалов говорить про десять років. Також блогер стверджує, що у парі повна гармонія і вони неймовірно щасливі. Що дуже позначається на зовнішності Даші.

Даша Астаф’єва розповіла про свої стосунки з чоловіками

А що ви скажете з цього приводу?