Рубрики: Новини
17.08.2024 21:44

“Що ці цьоці кажуть?”: 42-річна Ольга Фреймут публічно присоромила Олю Полякову та Машу Єфросиніну

42-річна Ольга Фреймут публічно поставила на місце популярну співачку Олю Полякову та ведучу Машу Єфросиніну. Що не сподобалося екс-ревізору?
Поділитися

Зірковий тандем Ольги Полякової та Маші Єфросиніної виявився надзвичайно популярним. Знаменитості створюють разом не тільки різні шоу та подкасти, але і навіть виходять у прямі ефіри. Але інколи жарти виходять за межі. Судячи з усього, Оля Полякова знову зачепила Тіну Кароль. Принаймні, так вважає Ольга Фреймут, яка натрапила на відеоролик та одразу ж його розкритикувала.

Ольга Фреймут публічно розкритикувала Ольгу Полякову та Машу Єфросиніну

Ольга Фреймут публічно розкритикувала Ольгу Полякову та Машу Єфросиніну

Так, зірка побачила старий ефір знаменитостей і не змогла не відреагувати на почути.  У ролику співачка та телеведуча пародіювали виконавицю Тіну Кароль. Зокрема, Полякова намалювала собі губи чорним олівцем, тим часом Єфросиніна, в якої було зображення монобрів на обличчі, зазначила, що це ж один в один, як у знаменитої білявки.

“Підкажіть, будь ласка, що ці цьоці кажуть? Булінг успішнішої однокласниці Тіни Кароль?”

Ольга Фреймут публічно розкритикувала Ольгу Полякову та Машу Єфросиніну

Зокрема, зірка порівняла цю поведінку із цькуванням більш успішнішої однокласниці.

Варто відзначити, що Оля Полякова не вперше втрапляє у скандал з Тіною Кароль. Раніше співачка в ефірі заявила, що у поп-діви репертуар “плакальниці на похоронах”, за що наштовхнулася на критику та хейт. Пізніше стало відомо, що співачка навіть не вітаються при зустрічі, хоча Оля Полякова нібито намагалася піти назустріч.

А але згодом аудиторія запідозрила, що це було продуманим піаром, так як невдовзі Кароль випустила пісню про скандал. Полякова вже поділилася думкою, що її колега просто використала її для хорошої розкрутки композиції. Пізніше вона ж поскаржилася, нібито монтажер спеціально обрізали деякі від ривки, щоб наробити галасу навколо шоу подібними скандалами. Які зараз стосунки між співачками достеменно невідомо, адже Тіна Кароль майже нічого не коментує про своїх колег.