“Маша дуже некомфортна”: Єфросиніна осоромилася через спідницю і нарвалася на критику через недоречні жарти

Напевно, телеведучій чорна кішка дорогу перебігла. Мало того, що посеред шоу, вона ледь не загубила спідницю, так ще й на горіхи від хейтерів отримала.

Українська телеведуча, блогерка та волонтерка Маша Єфросиніна дуже заклопотана власними проєктами. Жінка не тільки встигає займатися своїм YouTube-каналом та фундацією, а й залюбки бере участь в інших проєктах.

Сьогодні, на каналі “Ветерани космічних військ“, вийшло нове відео. Гостями ексучасників “Ліги Сміху” стали Єфросиніна та Янович. Вони мали б розважити публіку яскравою грою та влучними жартами. Проте, день у блогерки не задався. Вже на початку шоу, через активні рухи Марія втратила перший ґудзик з велюрової спідниці, а незабаром відлетів і другий. Розріз став ну дуже відвертий, а ведуча ледь не засвітила п’яту точку на камеру.

Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу
Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу

Єфросиніній допомогли глядачі. Вони запропонували їй шпильку. Тож, честь та гідність Маші була врятована. Проте, решту шоу їй довелося стримувати свою активність та підтримувати свою спідницю.

“Дуже добре, що ти тепер з булавкою, бо я можу зурочити сьогодні”, – підколов колегу Янович.

Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу
Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу

На цьому, біди Марії не закінчилися. Шанувальники не оцінили її жарт. Жінка використала сталий вислів “три каліки”, стосовно присутніх в залі глядачів. В коментарях відразу з’явилися негативні відгуки. Єфросиніній порадили не приходити на подібні шоу та назвали її висловлювання некоректним.

“Машуня зіпсувала все з самого початку, з трьома каліками – це було жахливо, надіюсь її висловлювання не пройдуть повз…”, “Як важко дивитись цей випуск через Єфросиніну”, “Люблю ВКВ і дивлюсь абсолютно всі випуски хлопців, але от з Машею якось і не хочеться. ️Невже кращого нікого не знайшли?”, “Тільки почала дивитися і одразу якась відраза через Єфросиніну”, “Маша дуже некомфортна в цьому шоу, недоречні її висловлювання”, – написали під відео.

Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу
Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.