Рубрики: Новини
18.08.2024 11:17

“Перетворилися на обібраних лопухів”: Ольга Фреймут розповіла, як зосталась без квартири в центрі Києва

Відома українська телеведуча Оля Фреймут довірилася не тим людям і вирішила поділитися власним досвідом, щоб інші не наступили на ті ж самі граблі.
Поділитися

Популярна телеведуча Оля Фреймут часто дає іншим поради. Зазвичай, це стосується етикету та поведінки в громадських місцях. Проте, цього разу, жінка розповіла прикру історію зі свого життя, аби інші люби змогли обійти фінансові втрати та залишитися при своїх накопиченнях.

На своїй сторінці в Instagram, Оля виклала новий допис, у якому зізналася, що стала жертвою шахраїв. Виявляється, багато років тому, вони з чоловіком вирішили стати власниками елітного житла в столиці, проте через недобросовісних забудовників, їм це так і не вдалося.

“Я довго вагалася, чи розповідати вам цю історію, аби не здаватися слабкою, але Київ, а я зараз в Києві, надає сміливості. Я з вами поділюся, щоб хтось з вас не потрапив в цю халепу, як потрапила моя сім’я”, – говорить на відео Фреймут.

Ольга Фреймут розповіла про втрату квартири в Києві

Жінка показала будинок, в якому мало б бути їх сімейне гніздечко, подружжя вклалося в будівництво, але забудовник зупинив роботи та не планує їх відновлювати. Коли родина отримає своє житло та чи отримає взагалі – не відомо.

“Щасливі мешканці “елітного дому” перетворилися на обібраних лопухів”, – написала Ольга.

Ольга Фреймут розповіла про втрату квартири в Києві

За словами телеведучої, суд щодо даної справи тривав роками, вона його виграла, проте жодної компенсації не отримала. Хитре керівництво компанії встигло зняти кошти з рахунків до того, як їх арештували. Тому, зараз потенційні власники елітної нерухомості опинилися і без грошей, і без квартир.

Оля сподівається, що розголос допоможе знайти винного та покарати по заслугах. Наразі, жінка не збирається зупинятися та продовжує боротися за своє право тримати назад вкладені кошти.