“Коли все дуже добре, це нецікаво”: 45-річна Катерина Бужинська розповіла про ревнощі від коханого чоловіка

Відома виконавиця Катерина Бужинська зізналася, що відбувається в її родині, коли численні кавалери починають проявляти до неї увагу. Як на це реагує її чоловік?

Відома українська артистка Катерина Бужинська має не тільки талант до вокалу, а й привабливу зовнішність. У інтерв’ю для Viva, жінка розповіла, наскільки для неї важлива зовнішність та як чоловік реагує на прояви симпатії в її бік.

За словами співачки, як і кожна жінка, вона прагне бути красивою, викликати захват та можливо трошки заздрощів у інших. Тому постійно стежить за тим, як виглядає. головний секрет жінки – це правильний догляд, кохання та постійний рух. Вона зазначила, що гастролі сповнюють її енергією, яка допомагає триматися на плаву.

Проте, є одна людина, якій байдуже, як виглядає Катерина. Це її коханий чоловік. Дмитро любить її такою, яка вона є. Коли жінка погладшала через пологи, саме він вселяв в неї впевненість.

“Він у цьому плані великий молодець! Навіть коли я сама собі не подобалася і бачила в дзеркалі, що щось не так, чоловік казав: “Боже, яка ти красива””, – розповіла Бужинська.

Катерина Бужинська розповіла про ревнощі у її родині
Катерина Бужинська розповіла про ревнощі у її родині

Але, як чоловік ставиться до уваги, що прикута до його дружини? Не секрет, що красиві жінки акумулюють біля себе чимало залицяльників. Проте, судячи зі слів зірки, Дмитра ані трохи не турбують інші, він довіряє дружині та не зважає на конкурентів.

“Мій чоловік вже не ревнує — він звик, що я відома співачка. Навпаки — щасливий, що його дружина викликає такі погляди й що йому, мабуть, заздрять”, – поділилася Катерина.

Катерина Бужинська розповіла про ревнощі у її родині
Катерина Бужинська розповіла про ревнощі у її родині

Попри це, без суперечок та скандалів в їх родині не обходиться. Жінка зізналася, що інколи вони можуть довго дискутувати та навіть підвищувати голос одне на одного. Але ввечері, пара завжди лягає разом й мириться всім відомим методом. Катерина вважає, що це додає їх шлюбу пристрасті.

“Бо коли все дуже добре, це нецікаво”, – розповіла співачка.

Катерина Бужинська розповіла про ревнощі у її родині
Катерина Бужинська розповіла про ревнощі у її родині

Нагадаємо, подружжя разом вже 10 років. Вони спільно виховують двох дітей-двійнят – Катерину і Дмитрика. Зараз малеча навчається в Болгарії, адже саме звідти родом їх батько.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.