Рубрики: Новини
18.08.2024 14:52

“Вигнав мою сімʼю”: колишній продюсер Олега Винника розповів, як співак зрадив його та змовчав про це

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко розповів, як співак вчинив з ним у найвідповідальніший момент та змовчав про це. Деталі в матеріалі.
Поділитися

Новина про повернення Олега Винника на українську естраду підняла цілу лінійку скандалів. Напевно, жоден артист ще не потрапляв у подібну ситуацію в Україні.

Обурені поведінкою артиста його колеги по цеху почали розповідати на публіку про ці 2 роки, і про те, що саме приховалося від очей глядачів. Зокрема, Вадим Лисиця, який зазвичай тримається осторонь від подібних речей, заявив, нібито Олег покинув територію України у багажнику автомобіля.

Колишній продюсер повелителя вовчиць Олександр Горбенко підключився і розповів деталях, як насправді зірка виїхав і що зробив після. За його словами, співак знаходився на задньому сидінні автомобілю, прикритий пледом. За кермом сиділа не дружина продюсера, а благовірна Олега Таюне.

Олександр Горбенко розповів, як Олег Винник вигнав в Берліні його сім’ю

Олександр Горбенко розповів, як Олег Винник вигнав в Берліні його сім’ю

Мовляв, після цього вони поїхали до Берліну. Але родина Олександра Горбенка довго не змогла насолоджуватися гостинністю зірковою родини, адже Олег вигнав дружину продюсера та його дітей з його дому.

“Згодом, через 4 дні, мій колишній друг і артист вигнав мою сім’ю на вулицю міста Берлін”, – заявив Олександр Горбенко.

Олександр Горбенко розповів, як Олег Винник вигнав в Берліні його сім’ю. Скріншоти листування Валерії Барон та Олександра Горбенка

Як відомо, Олег володіє нерухомістю в Німеччині. В Берліні в нього є квартира, а також студія звукозапису. В той момент, коли почали розгортатися скандали навколо його особистості, його помічниця Валерія Барон заявила, що зірка нібито завжди там проживав, а в Україні здебільшого знаходився по роботі. Мовляв, звинувачення несправедливі.

Оля Полякова між тим повідомляла, що Олег підставив її, через що вона втратила велику кількість грошей. Хоча спершу артистка намагалася триматися осторонь конфліктів і говорила, що не знає де перебуває Олег.