Рубрики: Новини
18.08.2024 16:29

Дружина Олександра Пономарьова відреагувала на новину про його роман на стороні: почула про це не вперше

Дружина Олександра Пономарьова відреагувала на новину про роман співака на стороні. Вона чує про це не вперше, але лише зараз стало відомо про її ставлення до цього.
Поділитися

Про роман Олександра Пономарьова з Марією Яремчук пліткують вже багато років. З тих пір як артисти взялися працювати над дуетною композицією, їм доводилося відповідати на запитання стосовно імовірних любовних стосунків між ними.

Навіть коли Марія Яремчук завершила свою сценічну діяльність, розмови навколо її зв’язку з колегою не припинилися. Судячи з усього, останньою краплею стали плітки на рахунок батьківства Олександра. Як відомо, Марія Назарівна нещодавно стала матір’ю. Артистка не збиралася про це розповідати, але інформація все одно вийшла назовні через пологовий будинок.

Незабаром Яремчук вийшла на зв’язок та зізналася, що Олександр не являється татом її малюка, а також виразила свою шкоду, що її коханому доводиться подібне читати. Пономарьов вже отримав іншу роль у цій історії: він став хрещеним батьком дитини.

Олександр Пономарьов розповів, як його дружина відреагувала на чутки про роман

Олександр Пономарьов розповів, як його дружина відреагувала на чутки про роман

У своєму новому коментарі зірка також розповів про те, як його цивільна дружина реагує на подібні чутки. Саме після цього епізоду Пономарьов зізнався, що дійсно має кохану жінку, але не став розсекречувати її особистість.

За словами артиста, над цією темою сміються абсолютно всі в його в сім’ї. Нащастя його обранець ця не приймає подібні речі близько до серця. Але як подейкують, вона має пряме відношення до його концертної діяльності, тому може бути прекрасно знайомою з усіма підводними каменями шоу-бізнесу, а отже бути готовою до подібних речей.

Що вже казати про те, що чутки про роман Олександра та Марія вона точно вже чує не вперше.

Нагадуємо, що особистість цивільної дружини Олександра Пономарьова приписують його концертній директорці, яка за деякими джерелами має ім’я чи то Софія, чи то Наталія.