Рубрики: Новини
19.08.2024 16:35

“Інкрустований діамантами”: Надія Матвєєва похизувалася вау-подарунком, виготовленим для неї індивідуально

Коли зірка "Все буде добре" 55-річна Надія Матвєєва роздруковувала коробку, де лежав її подарунок, то її шкірою бігли мурашки. Вона дуже хвилювалася, адже там були діаманти.
Поділитися

У своєму мікроблозі улюблениця телеглядачів ведуча Надія Матвєєва регулярно розповідає про те, що відбувається у її насиченому житті. Здебільшого – це нові проекти чи благодійні заходи, у яких знаменитість бере участь, проте іноді телезірка ділиться новинами з особистого життя. Так шанувальники дізналися, що зірка зустрічається з чоловіком, який молодший за неї на 20 років, а також про те, що він уже встиг запропонувати їй стати його дружиною.

Надія Матвєєва та її коханий чоловік

“Це не вважається пропозицією, тому що немає обручки. І це не я сказала, а він – тому що хоче влаштувати гарну пропозицію”, – розповідала Надя в інтерв’ю своєму колегі Григорію Решетнику.

А напередодні стало відомо, що Надя, нарешті, отримала свої діаманти, але це було не кільце, а годинник! Подарував їх не коханий Матвєєвої, а майстер, який виготовив виріб спеціально для телеведучої.

Так, у своєму мікроблозі зірка вже встигла викласти відео, на якому показала, як розпаковує подарунок. За словами знаменитості, в цей момент через хвилювання у неї по шкірі біжать мурашки.

“Це річ, якою я користуватимуся дуже і дуже довго. Це зроблено спеціально для мене”, – каже Надія на камеру.

Далі вона дістає годинник і повідомляє своїм шанувальникам, що на її годиннику є напис – “поки серце б’ється”.

“А це… – Надя вказує на циферблат, – маленькі діаманти. А не можу, я мурашками покриваюся…”,- каже знаменитість у кадрі і вперше приміряє свій дорогий годинник.

Надія Матвєєва похвалилася ексклюзивним годинником із діамантами

Зазначимо, що Надія Матвєєва не часто розповідає про обновки, але цього разу не втрималася. А що ви скажете з цього приводу?