“Очима коханого”: Надія Матвєєва показала фото, яке зробив новий чоловік, молодший за неї на 20 років

55-річна українська телеведуча Надія Матвєєва перебуває у стосунках з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. У своєму Instagram показала новий кадр, як її бачить коханий.

У 2022 році Матвєєва вперше зізналася, що була вже понад рік з новим коханим. Зазначила, що він непублічний, а працює у сфері, яка близька до медичної. Але публіку шокувало дещо інше, оскільки телеведуча зізналася, що чоловік молодший за неї на 20 років.

Однак каже, вона не мріє про весілля та появу на світ спільної дитини й так само не готова ще ставати бабусею. Відомо, що пара познайомилася на вечірці. Спочатку чоловік не впізнав в ній телеведучу, а згодом він здивувався ще більше, коли почув про вік знаменитості.

Надія Матвєєва зізналася у романі з чоловіком, який молодший за неї на 20 років
Надія Матвєєва показала фото, яке зробив новий чоловік

Жінка була двічі заміжньою, тому тепер для неї шлюб не грає великої ролі. Її мамі дуже не сподобався вибір доньки. Найрідніші навіть деякий час не комунікували одна з одною, але згодом вони вирішили свій конфлікт та відновили спілкування.

До слова, телеведуча поділилася романтичним кадром, як її бачить коханий. На фото Матвєєва лежала на підлозі, піднявши руки вгору, й, здалося, що вона нібито кликала у свої обійми. Не всім користувачам мережі сподобалася ця світлина. Деякі почали дорікати Надію в різниці у віці з чоловіком, мовляв, він їй годиться в сини. Але більшість підписників підтримали зірку, пораділи за її жіноче щастя та подарували багато компліментів.

Нагадуємо, Надія Матвєєва народила свого єдиного сина Владислава у 24 роки. Вона вважає, що реалізувала себе в материнстві, тому про появу малюка з коханим і не думає. Каже, що втретє виходити заміж не прагне, адже не розуміє самої весільної церемонії. В неї вже був досвід заміжжя, коли вважала, що це один раз та на все життя. Нині зірка так хоче вважати, але дає собі свободу так не думати.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.