Рубрики: Новини
19.08.2024 20:30

Вона цвіте, а він соромиться: Злата Огнєвіч вийшла у світ зі своїм новим партнером – у нього дружина та діти

Співачка Злата Огнєвіч вперше з'явилася на публіці з учасником 12-го сезону "Голосу країни" Максимом Бородіним, з яким їй приписують роман. Перед камерою пара трималася відсторонено.
Поділитися

Упродовж кількох днів у мікроблозі української співачки стали регулярно з’являтися відео, на яких вона пристрасно обіймається з учасником 12-го сезону “Голосу країни” Максимом Бородіним. Як стало ясно пізніше – це уривки з нового кліпу до їхньої спільної пісні “Без тобе”. За сюжетом Злата та її колега зображують закохану пару. Артисти так намагалися передати зв’язок один з одним, що деякі шанувальники навіть запідозрили їх у романі. Однак була невелика заковика – Максим давно одружений і має дітей, Злата – самотня, але, як стверджує сама артистка, вона вже готова розкрити своє серце чоловікові, який гідно оцінить її.

Якоїсь миті Огнєвіч навіть довелося виправдовуватися перед своїми передплатниками в Інстаграм і запевняти публіку, що між нею та колегою нічого немає. Однак для деяких це звучить не переконливо.

А напередодні Злата та Максим уперше вийшли у світ разом. Парочка з’явилася на одному із заходів. Позуючи перед фотографами Огнєвіч усміхалася і виглядала щасливою, чого не можна сказати про її партнера, який був дуже затиснутий. Він постійно дивився то вниз, то убік.

Співачка Злата Огнєвіч вийшла у світ зі своїм новим другом
Співачка Злата Огнєвіч вийшла у світ зі своїм новим другом

Зазначимо, що у своїх інтерв’ю 38-річна Злата Огнєвіч розповідає, що всі чоловіки, з якими вона зустрічалася останнім часом, ставилися до стосунків не серйозно. Щоправда, раніше співачка теж не була налаштована будувати сім’ю та повністю присвячувала себе роботі, проте зараз вона зізналася, що вже готова.  Тепер тільки залишилося знайти відповідного чоловіка.

Нагадаємо, що останнім часом навколо Огнєвіч ходить чимало чуток. Пару місяців тому до мережі потрапила фотографія, після якої почали підозрювати Злату у вагітності. Хто оприлюднив знімок, залишається загадкою. Хоча деякі журналісти вважають, що це справа рук самої артистки та її піарників, які таким чином привертають увагу до її творчості.