Рубрики: Новини
21.08.2024 12:39

42-річна Ольга Фреймут прокоментувала російське громадянство свого чоловіка Локотка: “Ну так склалося”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут вперше прокоментувала новину про російський паспорт свого чоловіка Володимира Локотка, який разом з родиною виїхав до Великобританії.
Поділитися

2 роки тому стало відомо, що Ольга Фреймут виїхала за кордон не тільки разом зі своїми дітьми, але із чоловіком Володимиром Локотком. Дана новина спричинила скандал в мережі, однак родина швидко з ним впоралася. На тлі інших новин втеча екс-директора Нового каналу забулася.

І все ж таки, це не єдина репутаційні проблема, з якою довелося зіштовхнутися чоловіку. Нещодавно також з’явилася інформація про те, що у Володимира може бути російське громадянство.

Ольга Фреймут прокоментувала російське громадянство свого чоловіка Локотка

Ольга Фреймут прокоментувала російське громадянство свого чоловіка Локотка

Ольга Фреймут вона стала відтягувати з коментарями на цей рахунок і одразу спростувала новину. За словами ведучої, її чоловік вже багато років має казахстанське громадянство. Але дійсно в минулому він мав російський паспорт.

“Мій чоловік дійсно був громадянином Росії, ну так склалося, що він народився у Казахстані, він там вчився, а потім поїхав до України, і від 2006 року він живе, працює і є резидентом України, – зізналася Ольга. – Більше того, у нього є персональні санкції від Росії 2018 року як на топменеджера української медіаіндустрії”

Нагадуємо, що історія кохання Ольги та Володимира розпочалася не так давно. Ведуча розповідала, що майбутній благовірний почав залицятися до неї, коли вона збиралася звільнятися.

Незабаром пара побралася і стала батьками два рази. Також в сім’ї виховується дочка Ольги від попередніх стосунків з британцем Нілом Мітчеллом Злата. Майже 4 роки дівчина навчається у Сполучених Штатах Америки. Родина тим часом живе в Лондоні, де Ольга також веде журналістську діяльність та пише колонку про Україну.

Як влаштувався її чоловік нині залишається загадкою. Втім, в нього прекрасний досвід та проєкти за плечима, які можуть відкрити йому двері до великих компаній.