“Покохав не тільки її, а одразу всіх трьох”. Фреймут показала свого імпозантного чоловіка Володимира Локотка

Ольга Фреймут довго не могла знайти своє кохання, однак згодом таки зустріла чоловіка, який полюбив не тільки її, а одразу всіх трьох. Деталі в статті.

Коли Ольга Фреймут активно будувала свою кар’єру на телебаченні, здебільшого її підозрювали у романі з колегою та другом Сергієм Притулою. Здавалося, що між ними дійсно є щось більше, а телевізійний дует ніби підігрував публіці у цьому питанні.

Якось Сергій Притула навіть пожартував на публіку про те, що старша дочка телеведучої Злата – його позашлюбна дитина. Натомість Ольга публічно почала вимагати у Сергія аліменти. Жарти жартами, але фанати полюбили цей формат їхнього спілкування, а тому їм було надзвичайно важко відпускати Ольгу на інший канал.

Але саме ця подія кардинально змінила і її особисте життя. У своєму інтерв’ю Ольга Фреймут зізналася, що її ініціатива змінити місце роботи нарешті пробудила у чоловікові, який був в неї закоханий, бажання діяти. Директор Нового каналу Володимир Локотко заявив їй про свої почуття, і вельми короткий час зміг увійти в сім’ю телеведучої, полюбивши не тільки її, але й дочку Злату та улюбленця-йорка. Це сталося 8 років тому.

Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир Локотко

 Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир Локотко

Вже незабаром закохані розписалися, а ще пізніше Ольга завагітніла і народила спочатку дочку Євдокію, а потім сина Валерія.

І саме у той самий період почали псуватися стосунки Ольги з Сергієм. Спочатку Притула надзвичайно сильно образився на свою партнерку за те, що вона вирішила звільнитися, не попередивши його. Приблизно через рік вони помирилися. Тоді Фреймут вже перебувала у стосунках з іншим. Однак, це не завадило їм і надалі конфліктувати на романтичному підґрунті.

Так, наступна образа Сергія притули — відредаговане відео, яке Ольга Фреймут опублікувала, змусивши свого колишнього друга думати, що таким чином вона виставляє його закоханим в неї.

Зараз Ольга Фреймут щасливо живе зі своїм коханим чоловіком Володимиром у Великобританії. Її старша дочка в США, а молодші разом з батьками. На родину чекає розкішна нерухомість в Україні. А чоловік ведучої регулярно зіштовхується з критикою зі сторони співвітчизників через втечу.

Схожі статті