Рубрики: Новини
23.08.2024 08:03

47-річна Олена Кравець розповіла, чому зараз у неї багато справ та обов’язків: “Народила собі купу дітей”

Думаєте про те, як зібрати власних дітей до школи? Ця задача точно простіша, ніж та, з якою доводиться стикатися Олені Кравець. Гумористка зараз думає про те, як зібрати своїх дітей до шоубізнесу!
Поділитися

“Так сталося, що я народила собі купу дітей, і тепер всі вони хочуть свої проєкти”, — з такого життєвого жарту почала свій допис Олена Кравець. У найголовнішої жінки за всю історію студії “Квартал 95” є троє дітей: 21-річна донька Марія та двійнята Іван і Катерина, які народилися у липні 2016 року. Зі старшою дочкою Олена вже скоро повернеться з новими гостями у подкасті “Вдома поговоримо”. А щоб зробити очікування приємнішим, Кравець анонсувала новий проєкт.

Гумористка вирішила розвивати сімейний бренд, тому шоу матиме назву “Вдома почитаємо”. У цьому проєкті з молодшими дітьми Олена буде розповідати про книги, які обожнює її малеча та які часто читають у родині Кравців. Для зручності шанувальників гумористка вирішила створити не тільки відео, але й аудіоформат проєкту.

Гумористка Олена Кравець розповіла про новий сімейний проєкт зі своїми молодшими дітьми

Олена обіцяє, що нове шоу буде цікавим не тільки дітям, але й дорослим. Перший випуск з’явиться уже на День Незалежності, і в ньому з дітьми зірка розповість про одну з улюблених книг своїх двійнят “Фантастичні історії на добраніч”.

До слова, шлюб Олени з її чоловіком Сергієм Кравцем є одним з найбільш міцних і зразкових в усьому українському шоубізнесі. Вони познайомилися в університеті, спершу гарно дружили та разом грали в КВК. Завдяки спільним інтересам і поглядам вони поступово зближалися. Вперше про можливе одруження Олена задумалася тоді, коли Сергій не з’явився на одній з репетицій. У ті часи мобільних не було, тому вона — неочікувано для себе — поїхала до хлопця додому.

Двері дівчині відкрила мама Сергія та привітливо запропонувала заходити в гості. Щойно Олена опинилася всередині, у неї з’явилося дуже приємне відчуття всередині та думка “у цьому домі я житиму”. Відтоді у пари почалися романтичні взаємини, а незабаром вони з’їхалися.

Телеведуча та ексактриса студії Квартал 95 Олена Кравець зі своїм чоловіком Сергієм

Згодом в Олени з’явилася чудова новина для коханого — вагітність. Після цієї радісної новини з’явилося молоде подружжя Кравців, чиє кохання через десятиліття спільного життя досі дуже сильне.