Сопонару почекає: на концерті “Єдиного Кварталу” заміну Олени Кравець опустили на землю фанати Пивоварова

Спочатку ви вважаєте себе зіркою, а потім приходить Артем Пивоваров і ви стоїте поруч з фанатами, які бажають зробити фото, але не з вами. Навряд Ірина Сопонару думала, що це станеться саме з нею.

Проєкти студії “Квартал 95” є одними з найпопулярніших не лише в гумористичному сегменті, але й в Україні загалом. Більшість українських зірок з’являлися принаймні в одному із шоу, що створювалися студією. А зірка деяких засяяла саме завдяки їм! Чудовим прикладом є ведуча Леся Нікітюк, яка вперше гучно заявила про себе саме на шоу “Розсміши коміка”. А сьогодні у неї одна з найпопулярніших сторінок в соціальних мережах серед українських знаменитостей.

Ірина Сопонару, яку після виходу з проєкту Олени Кравець цілком можна вважати головною “кварталівською” жінкою, не має настільки шаленої популярності. Та здавалося, що її цілком достатньо, аби привертати увагу публіки щонайменше на виступах “Єдиного Кварталу”. Та й краса Іри є додатковим приводом поглянути на гумористку.

Пивоваров перетягнув увагу від Ірини Сопонару на себе на концерті Кварталу
Пивоваров перетягнув увагу від Ірини Сопонару на себе на концерті Кварталу

Але гостем на концерті з’явився Артем Пивоваров, після виступу якого Сопонару довелося чекати, доки фанати біля сцени візьмуть у співака автограф та зроблять з ним фото. Проте Іра відреагувала, як личить гумористці та пожартувала, що артист може не спішити, а поки вона сяде та поговорить з аудиторією. А ще, можливо, відкоригує список запрошених артистів на наступний концерт. Це, звісно ж, жарт, бо насправді Сопонару зовсім не злопам’ятна.

На жаль, відео, яким поділилася шанувальниця Ірини, є не повним. Тому залишається лише здогадуватися, скільки ще часу фанати оточували артиста. До слова, окрім Артема на сцені також з’являлися інші співаки, серед яких Макс Барських і MONATIK, співачки Ірина Білик та KOLA, а також два “бої” — Wellboy та Ріаnобой. Концерт був записаний до Дня Незалежності, тому можна очікувати його трансляції уже незабаром.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?