Рубрики: Новини
23.08.2024 11:30

У сукні для кращих курортів світу та дорогим макіяжем: на Київщині біля озера гуляє акторка Ольга Сумська

Акторку Ольгу Сумську назвали феноменальною жінкою після її прогулянки біля озера в Київській області. Вона полонила всіх своєю красою та довгою гарною сукнею.
Поділитися

Вже легендарна українська акторка та телеведуча Ольга Сумська повернулася назад до Києва. До цього зірка відпочивала в санаторно-курортному комплексі у Хмельницькій області. Заклад є настільки крутим і різноманітним, що його аналогів, поки що, не існує в інших містах України й навіть в Європі. Ольга Сумська добре відпочила разом із своїм чоловіком та донечкою, а тепер — просто гуляє парком і вулицями в Київській області. Вона насолоджується неймовірною красою цієї великої області.

Варто зазначити, що після сімейної відпустки акторка виглядає дуже оновленою, легкою та натхненною. Для прогулянки вона обрала легку, літню, простору та дуже довгу сукню. До того ж, з візерунком у вигляді листків від пальм різних кольорів: чорного, фіолетового, коричневого, синього, світло голубого, білого і жовтого. Сукня підходить для відпочинку на кращих курортах планети. А для прогулянки на Київщині це взагалі виглядає просто шикарно. Візерунок, який є на сукні, цілий витвір мистецтва.

 

Підібрала Ольга Сумська до свого вбрання і відповідний макіяж та зачіску. На повіки вона нанесла коричневі тіні з переходом до чорного тону. Вії “прикрасила” об’ємною тушшю. Брови вона обережно та ніжно підкреслила чорним олівцем. На губи нанесла злегка темно-червону помаду. Але такого кольору, який і не “кидається” сильно в очі, але і добре підкреслює губи. Підвела знаменитість злегка коричневим тоном і свої гарні вилиці. Завершила свій образ золотими прикрасами: трьома золотими браслетами, годинником і довгими сережками.

Пост Ольги Сумської дуже сподобався її підписникам. Вони підкреслили, що її прогулянка та даний образ є поєднанням внутрішньої та зовнішньої краси. Її назвали феноменальною жінкою, красивою, стильною та дуже ніжною.