Рубрики: Новини
23.08.2024 15:03

День незалежності України Христина Соловій проведе у Сіднеї: найбільша прихильниця держави буде в Австралії

Співачка Христина Соловій, найбільша прихильниця нашої держави, подалася в Австралію. Свою любов до України вона висловить звідти, провівши там концерт на день незалежності, 24 серпня.
Поділитися

Популярна українська співачка, авторка та виконавиця пісень Христина Соловій подалася на однойменний материк, аж у Південну півкулю світу, в Австралію. Дістатися так далеко, як вона, напевно мало хто з міг із усіх артистів і співаків нашого шоу-бізнесу. Перебуваючи в Сіднеї Христина Соловій зняла відео на березі океану і виклала його на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка виконала невеличкий уривок пісні під час відео, який дуже погано було чути через досить сильний шум океану, а потім повідомила, що 24 серпня до Дня незалежності України вона проведе свій концерт у Сіднеї. А саме, для всіх українців, які там проживають. Захід не безкоштовний, співачка продає на нього квитки.

“Я тебе обіймала, як маленька коала”, – саме цей текст можна по чути і розібрати на відео від Христини Соловій, поруч із дуже шумним океаном.

Під постом зірки чимало фанатів написали, що вона трішки погладшала. А хтось навіть жартома підкреслив, що її тепер є за що “прищепити”. Хтось взагалі не побачив її талії, але такий коментар є перебільшенням. Але при цьому, практично всі відмітили, що Христина Соловій лишається, і є дуже гарною, тендітною, красивою жінкою.

“Неймовірна! А цей шум океану, просто обожнюю. Вода, то моя слабкість”, – написала одні із фанаток Христини Соловій.

Пост із Сіднею співачка виклала не так давно, шість годин тому. Але найперша публікація з Австралії у її стрічці новин в Instagram з’явився два дні тому. І по суті, він аналогічний викладеному відео, оскільки зроблений на березі океану. Схоже, що на інший “кінець” світу вона подалася саме заради цього, заради шумного, гарного і безмежного океану. А от з ким саме Христина Соловій перебуває в Сіднеї, поки що, невідомо.