“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?

Про роман Христина Соловій та Сергія Жадана заговорили після того, як помітили пару на спільній прогулянці. З того часу навколо артистів постійно ширилися чутки. Довгий час, ні співачка, ні поет не коментували свої відносини, проте раптом жінка вирішила розкрити правду. Чому вона почала публічно говорити про Сергія?

Як відомо, про їхні стосунки Христина розповіла на скандальному інтерв’ю для YouTube-каналу Маші Єфросиніної. Вона не тільки зізналася, що між артистами були почуття, а й розповіла, що зрадила Жадана та пішла від нього до іншого чоловіка. Тоді, Соловій запевнила, що кохання Сергія виявилося сильнішим, а вона не змогла відчути до нього те саме.

Христина Соловій зізналася, навіщо розповіла про почуття до Сергія Жадана
Христина Соловій зізналася, навіщо розповіла про почуття до Сергія Жадана

Проте, навіть після зізнання Христини та повідомлення про завершення їх стосунків, чутки про пару не зникли. Це й не дивно, вона – перспективна співачка, яка самостійно пише романтичні пісні, а він – популярний поет та лідер власного гурту. Хто ж забуде про таку пару.

У коментарях під час зйомок проєкту “Міністерство прем’єр” Христина розповіла, чому вирішила відкритися публіці та розповісти про свої любовні справи. Жінка зазначила, що просто замучилася читати чужі плітки та вирішила розставити крапки над “ї”. Вона сподівалася, що після цього говорити про них, як про пару, перестануть.

“Мені довелося дещо прокоментувати, тому що пішли чутки й мені це все не подобалося”, – повідомила Христина.

Христина Соловій зізналася, навіщо розповіла про почуття до Сергія Жадана
Христина Соловій зізналася, навіщо розповіла про почуття до Сергія Жадана

Як же вона помилялася. Чутки нікуди не зникли. Крім того, співачка й сама підливає масло в вогонь. Остання її пісня присвячена колишнім стосункам, й шанувальники здогадуються, що мова йде про Жадана.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?