Христина Соловій присвятила пісню екс-обранцю Сергію Жадану: приховані сенси та посилання до творчості поета

Про стосунки Соловій та Жадана пліткують вже довгий час. Співачка вміло підігріває увагу, або ж шанувальники просто шукають відповіді там, де їх немає?

Популярна українська співачка Христина Соловій відома не тільки завдяки своєму таланту до творчості, а й таланту бути у центрі зіркових скандалів. На її рахунку вже сварка з Машею Єфросиніною, образа в лице Тіни Кароль та Олександра Пономарьова й суперечка зі Святославом Вакарчуком. Ну й куди ж без її скандального роману з Сергієм Жаданом, задля якого поет покинув дружину. Про їх стосунки пліткували ще задовго до зізнання Соловій та пліткують й після того, як стало відомо про їх розтавання.

Цього разу співачка вміло підігріла увагу до своєї персони випустивши новий трек та повідомивши, що він – це присвята минулим стосункам. Шанувальники відразу подумали про харизматичного поета та музиканта. Проте, чи дійсно цей текст про нього? Не наважуємося стверджувати, проте відсилок досить багато.

“Він через ґрати своїх заборон хоче до мене, до моїх ікон… “, – пише виконавиця.

Христина Соловій присвятила свою пісню Сергію Жадану
Христина Соловій присвятила свою пісню Сергію Жадану

Ці рядки можна трактувати по різному. Проте, чи не натяк це на розлучення музиканта з жінкою, з якою він прожив цілих 15 років. Шанувальники спантеличені.

“Ні, я не можу грати таку роль”, – слова співачки з кліпу.

Чи не можуть ці рядки символізувати те, що кохання Сергія виявилося сильнішим за почуття Христини, адже саме про це вона розповідала на інтерв’ю у Маші Єфросиніної? Не факт, але цілком може бути.

Христина Соловій присвятила свою пісню Сергію Жадану
Христина Соловій присвятила свою пісню Сергію Жадану

Крім того, постать чоловіка, яку артистка обрала для свого музичного кліпу надто схожа на образ Жадана. Чорний одяг, шкіряна куртка та конверси – супроводжують співака майже все його життя.

Щобільше, у своєму кліпі співачка використала прикрасу, яка була на ній у спільній роботі з Жаданом. Символічно, що вона позбулася ланцюжка та замінила його на інший. Чи може це символізувати початок її нових стосунків? А чому ні?

Схожі статті

Містична історія: колишня Володимира Остапчука Христина Горняк різко захворіла перед польотом на Майорку

Коли людина довго щось планує, то руйнування цих планів в останній момент можуть вибити її із колії. Особливо коли це відбувається через фактори, які складно пояснити, як сталося з Христиною Горняк.