Рубрики: Новини
23.08.2024 17:01

Вже четвертий місяць: 34-річна Надя Дорофєєва показала, на що пішла заради дитини від Міші Кацуріна

34-річна Надя Дорофєєва показала, на що пішла заради дитини від Міші Кацуріна. Співачка вразила своїм кроком на шляху до сімейного щастя з ресторатором.
Поділитися

Надя Дорофеєва виступає на сцені більше 10 років. На естраді вона з юності, і прекрасно знає, наскільки важливо тримати себе у формі, адже це впливає не тільки на її образ, але і неможливість виконувати танцювальні номери, а також витривалість чисто фізичну. Робота над номерами буває неймовірно важкою, і часом велику роль відіграє навіть один зайвий кілограм.

Надя Дорофєєва показала, на яку жертву пішла заради дочки Кацуріна

 Надя Дорофєєва показала, на яку жертву пішла заради дочки Кацуріна

Окрім фігури Надя ретельно слідкує і за якістю своєї шкіри. Раніше співачка неодноразово розповідала, що багато років боролася з акне, і навіть зараз, перебуваючи у ремісії, вона час від часу має висипання. А як відомо, солодке може стати тригером для цього захворювання. Тому зовсім не дивно, що зірка взялася контролювати своє споживання цукру.

Так, нещодавно Надя розповіла, що серйозно обмежує себе у солодкому. Але часом доводиться йти і на більші жертви, адже діти Міші себе не обмежують, а співачці доводиться лише спостерігати, як сім’я насолоджується смаколиками без неї.

Відповідно публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка показала, як Міша разом з дочкою куштує солодке. Пост співачка проілюструвала знімком, на якому зображено її чоловіка, українського ресторатора Михайла Кацуріна зі своєю дочкою від другого шлюбу. На фото вони позують, поїдаючи шоколадні цукерки.

 Надя Дорофєєва показала, на яку жертву пішла заради дочки Кацуріна

 “Я ще ніде не розповідала, але в мене є нестандартна аскеза на солодке, яку я практикую вже чотири місяці. Я дозволяю собі один десерт один раз на тиждень. І сьогодні не мій день солодкого, а їхній”

Нагадуємо, Надя вийшла заміж вдруге минулого року. Зірка приблизно рік зустрічалася з ресторатором, після чого розписалася з ним офіційно. Весілля довго обговорювалося в мережі. Зокрема, весільна сукня артистка. Якщо з Володимиром Дантесом Надя постала у класичні білі сукні, то для Михайла підібрала вінтажний образ.