Рубрики: Новини
24.08.2024 20:31

Золотий фартух, “повернення” Даші Євтух та задоволений Ектор: чим відзначився перший випуск “МастерШеф-14”?

Емоційністю відзначалися багато сезонів "МастерШеф". Але саме 14-й піднявся по цьому пункту до абсолютно нового рівня. Емоційні учасники, Ектор та його колеги. І невже між Володимиром і Олею щось є?
Поділитися

Перший випуск 14 сезону “МастерШеф” почав дивувати одразу після початку трансляції. Одним із сюрпризів став перший учасник — Олександр Глазов. Це чоловік блогерки Даші Євтух, яка на кухні кулінарного проєкту з’являлася у 11 сезоні. Взяти участь у шоу Олександр хотів уже давно, оскільки обожнює готувати, а досвід і підтримка дружини стали додатковим стимулом.

Хлопець зміг показати достойну страву та навіть перевершив страву, яку показала на кастингу Даша. Тому він отримав 3 “так” і омріяний білий фартух. Хоча цього сезону можна говорити, що фартух просто білий. Тепер найбільшою мрією є зовсім інший жест від суддів.

Чоловік учасниці МастерШеф-11 Даші Євтух на кастингу до нового сезону. Джерело: телеканал СТБ

В усіх минулих сезонах білий фартух ще не гарантував потрапляння до двадцятки. І ставалося, що учасник, який дійсно вразив суддів своєю стравою, на перехідних випробуваннях міг одразу відправитися додому. Натомість людина, яка ледве отримала 2 “так”, продовжувала змагання у сезоні. Це зрозуміли й автори проєкту, тому додали у “МастерШеф” нове правило.

Тепер кожен з суддів може на власний розсуд нагородити кулінара золотим фартухом, якщо його страва буде не просто якісною, а зможе вразити. Зробити це дуже складно. І причина не лише у досвіді шефів, а також в обмеженій кількості фартухів — по одному на суддю.

Друга страва отримала ще більш позитивні коментарі від суддів, оскільки кулінарка вирішила приготувати на кастингу англійський фініковий пудинг, чого ніхто не робив до неї. І хоча страва вдалася дуже добре, але до неї були дрібні зауваження, тому фартух теж лише білий.

Після цього було ще декілька класних страв, в кожній з яких були дрібні недоліки. Але в одній вони були надзвичайно дрібними. Аннет Вовк стала першою, хто ризикнув та приготував на “МастерШеф” японський десерт моті. А за це вона отримала золотий фартух від Ектора.

Аннет Вовк — перша учасниця МастерШеф, яка отримала золотий фартух. Джерело: телеканал СТБ

Що ж стосується Олі та Володимира, то свої золоті фартухи вони віддали не менш достойним учасникам. Але не будемо спойлерити та дозволимо вам особисто насолодитися переглядом. А ось стосунки між Мартиновською та Ярославським — ніякий не спойлер: кулінари, як і раніше, чудово дружать. Цього випуску навіть звичних натяків на романтику майже не було.