Перед ефіром “МастерШеф-14” переможниця 13 сезону Аліна Бурик розповіла правду про свою нещирість на екрані

Чи щирий Ектор та інші судді у випусках "МастерШеф"? Чи чесні кулінари у власних соціальних мережах? Тему правдивості підняла на власній сторінці переможниця 13 сезону Аліна Бурик.

Користувачі часто критикують зірок та блогерів за ідеальність публікацій у соціальних мережах. Дійсно, якщо поглянути на дописи більшості відомих людей, то часто може здаватися, що їхнє життя не просто хороше, а позбавлене будь-яких недоліків. Погоджується з такою тезою також переможниця 13 сезону “МастерШеф” Аліна Бурик.

Вона зазначає, що у соціальних мережах, включно з її сторінкою, контент часто відрізняється від реальності. З одного боку, вона не вважає це хорошим. Але також Аліна розуміє, що у світі багато негативу, тому не хочеться переносити його ще й на власну сторінку. Та й чи потрібно, аби соціальні мережі відображали те, що є насправді?

Бурик помічає, що сьогодні якісна картинка та трендовий звук важливіші за зміст і сенси. Бо в сучасну цифрову епоху складно залишатися в трендах, при цьому показуючи підписникам не просто якісну картинку, а суть. Тому Аліна не впевнена, що таких блогів багато. І сама дівчина має що розповісти про ведення своєї сторінки, але, можливо, пізніше.

Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик зізналася, що не пише правду про себе
Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик зізналася, що не пише правду про себе

До слова, в “МастерШеф” також часто все робиться заради красивої картинки. Це зовсім не означає якусь нещирість в суддях чи учасниках. Просто для привернення уваги авторам шоу потрібно регулярно викликати якусь емоцію. Саме для цього іноді й створюються дуже дивні конкурси, які іноді можуть здаватися не повною мірою про кулінарію.

Нагадаємо, що головна конкурентка Аліни Альона Московченко теж розповідала про ілюзорну ідеальність соціальних мереж. Звісно, у своїх постах вона часто пише позитивні речі. Але іноді кулінарка також нагадує підписникам, що популярні блогери — звичайні люди, які періодично постають перед труднощами.

І Аліна, і Альона пропонують винести з цього одну важливу істину: світ не ідеальний, і майже ніхто не покаже у своєму блозі недоліки власного життя. Тому зі сторінок цікавих людей варто виносити те, що надихає на розвиток та нові звершення. Саме тому у Бурик в підписках дуже багато цікавих маленьких блогів, а сама вона намагається мотивувати підписників.

Аліна Бурик регулярно розповідає про своє життя та показує рецепти на прямих ефірах
Аліна Бурик регулярно розповідає про своє життя та показує рецепти на прямих ефірах

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.