Рубрики: Новини
24.08.2024 19:49

“Любить вибачати”: після новини про розлучення з Настею Каменських Потап отримав шанс все повернути

Після новини про завершення стосунків з Настею Каменських Потап отримав шанс все повернути. Невже непрості часи для продюсера залишилися повністю в минулому?
Поділитися

2 роки тому Потап потрапив у дійсно складну ситуацію для його кар’єри: продюсер не наважувався повертатися до України, що з кожним днем робили його повернення важчим. І все ж таки наприкінці літа він приїхав разом з дружиною, хоча і не одразу відважився показатися на публіці.

Варто відзначити, що тоді шанувальники по-різному відреагували. Адже незадовго до цього Потап сильно захворів: в нього паралізувало половину обличчя, що піддавалося лікуванню досить довго. І з цим виправданням Олексій дійсно зміг розтопити серця своєї публіки. Мовляв, спочатку хворів на вірус, потім декілька місяців намагався прибрати ускладнення, не мав можливості виступати, ледве говорив.

Але чим далі заходила справа, тим більше фанати у певніувалися, що Олексій все ж таки у випав із контексту подій і взагалі не знає, як повернутися на сцену. Зокрема, його скандальна пісня про волонтерів ніби повернулася проти нього.

Ігор Кондратюк розповів, чи має Потап шанс повернутися на сцену

Ігор Кондратюк розповів, чи має Потап шанс повернутися на сцену

Недовго побувши в Україні, Потап знову вирішив виїхати за кордон, і на даний момент на батьківщині майже не буває.

І хоча публіка впевнена, що артиста тут не чекають, спеціалісти абсолютно іншої думки.Попри скандали та розмови навколо особистості є велика частина аудиторії, яка мовчки продовжує чекати на повернення таких виконавців. Зокрема, нещодавно стало відомо про нову композицію Олега Винника.

Хоча співаку намагаються завадити повернутися на сцену як ні в чому не бувало, він все одно крокує вперед. Так само Ігор Кондратюк впевнений, що буде з Олексієм. Мовляв, йому буде складніше, але все ж таки це можливо.

“Наш народ так любить вибачати всім і все, що я не виключаю (повернення). Винник анонсував якусь пісню, тріумфально повернеться і всі забудуть, що він спочатку повномасштабки кудись зник і не виникав. Те саме торкається Потапа. Йому складніше”