Рубрики: Новини
26.08.2024 08:35

Не шукала в його очах кохання, а він тягнув до останнього: Ольга Фреймут розповіла, як полюбила Локотка

Популярна телеведуча Оля Фреймут зізналася, що далеко не відразу поклала око на вартого заздрості нареченого, бо й сама в той час мала інші стосунки.
Поділитися

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут старається не розкривати особистих деталей свого життя. Проте, інколи вона привідкриває завісу. Так одного разу, вона поділилася історією свого особистого щастя.

У інтерв’ю для “Каравана історій“, зірка зізналася, як починалися її стосунки з генеральним директором “Нового каналу” Володимиром Локотком. Уперше вона розповіла, що їхній роман не був службовим, як можна було припустити.

Дізнавшись про зміну генерального, колеги Олі стали чепуритися перед роботою. Жінка споглядала на них та сміялася, адже сама навіть подумати не могла про стосунки з ним. На той час, телеведуча була “зайнята”.

“Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я одразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-охоронцем на каналі, хоча між нами не було ніяких симпатій і романтики”, – зізналася Оля.

Ольга Фреймут розповіла, як починалися їхні стосунки з Володимиром Локотком

Після того, як Ольга залишила попереднє місце роботи і стала ведучою на “1+1”, їхнє спілкування продовжувалося у форматі дружби. Однак усе змінилося після однієї події. В той час, коли вона попросила захисту у своєї покійної кумирки (Шанель), надійшло смс від Вови, тоді жінка зрозуміла, що їх зустріч, то доля.

“Для мене це був знак: наші долі склалися як пазл. Наші стосунки почалися з цього моменту”, – пригадала телеведуча.

Ольга Фреймут розповіла, як починалися їхні стосунки з Володимиром Локотком

Відтоді й почали будуватися їх романтичні стосунки. Ольга неначе подивилася на Локотка під іншим кутом. Вона зрозуміла, що хоче побудувати з ним родину, що це сама та людина, з якою вона хоче поєднати своє життя.