“Місце, якому я належу”: Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення на Батьківщину

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла про своє дозвілля в Україні після повернення з Великої Британії. Чим займається зірка на Батьківщині?

Популярна телеведуча Ольга Фреймут довгий час мешкала за кордоном, а саме у Великій Британії. Але тяга до коренів сильніша за відстань, тож жінка повідомила, що повертається до України, разом зі своїми доньками.

У своєму Instagram, Оля показала, як насолоджувалася краєвидами Львівщини. На фото околиці міста Стрий, де телезірки вирішила прогулятися ближчі до заходу сонці. І як можна не любити цю неповторну природу? На думку зірки, це просто неможливо.

“Місце, якому я належу”, – коротко підписала фото Фреймут.

Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення до України
Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення до України

Крім того, Ольга розповіла про важливе родинне свято. Виявляється, у племінниці жінки день народження. На честь такої події, у фотоблозі телеведучої з’явилося рідкісне фото її сестри Юлії та вже підрослої племінниці. Крім того, вона створила цілий колаж зі знімків, які також опублікувала у сторіс.

Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення до України
Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення до України

Трохи пізніше, Фреймут показала, що її молодша донечка Євдокія змогла особисто привітати сестричку з таким важливим днем. Рідні навідалися на свято до Габріелли та передали подарунок для дівчини. У пам’яті родини з’явився ще один день, який вони провели разом.

Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення до України
Ольга Фреймут показала, як проводить час після повернення до України

 

Нагадаємо, нещодавно Оля розповіла про прикрий випадок зі свого життя. Вона сподівалася, що її власний досвід допоможе іншим уникнути такої халепи, тому наважилася оприлюднити ситуацію. Виявляється, зірка вклала кошти в будівництво елітної нерухомості, але була ошукана забудовником. Попри те, що вона виграла судову справу проти цього негідника, грошей її не повернули. Так, в один час власники квартир у столиці, стали жертвами недобросовісних людей.

Схожі статті

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.