Рубрики: Новини
25.08.2024 19:18

Григорій Решетнік більше не буде ведучим? Зірка знайшов інший спосіб заробляти і вже поринув у роботу

Григорій Решетнік зізнався, що знайшов інший спосіб заробляти і вже поринув у роботу. Зірка вразив зміною у своїй діяльності. Деталі в матеріалі.
Поділитися

Григорій Решетнік успішно працює на телебаченні вже багато років. Це завжди розважальні формати, зазвичай реаліті.

Неодноразово пліткували про те, що Григорія з часом замінить інший ведучий, але так склалося, що публіка дуже прив’язалашся до зірки і напевно ніколи не погодиться на його заміну.

З часом знаменитість став не тільки чоловіком, але й тричі батьком. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являється новий контент, в якому він показує, як проводить час із сім’єю. Чоловік ділиться різними секретами родинного щастя, кохання, виховання та інших речей, які цікавлять здебільшого жіночу аудиторію.

Григорій Решетнік розповів про свою роботу поза телебаченням

Григорій Решетнік розповів про свою роботу поза телебаченням

Його дружина Христина також набрала шалену популярність, являється відомою блогеркою і допомагає чоловіку справлятися з його обов’язками.

Але як з’ясувалося, Григорій витрачає свій час не тільки на зйомки та заходи. Нещодавно ведучий зізнався, що викладає в університеті, і в нього є студенти.

Перед підготовкою до будь-якого ефіру Григорій згадує, чому вчить своїх підопічних і проганяє в голові усю інформацію для того, аби максимально добре впоратися зі своєю задачею.

Григорій Решетнік розповів про свою роботу поза телебаченням. Скріншот особистої сторінки зірки

“Перед виходом на сцену: молюся, Христушся. А як без цього?”

Також Григорій під час інтерв’ю отримав запитання на рахунок спілкування з дітьми українською мовою. Телеведучий визнав, що велика кількість дітей в Україні досі розмовляє російською і це проблема зокрема і для таких батьків як він, адже з дітьми в родині спілкуються українською саме заради збереження національної ідентичності. А через однолітків діти намагаються перейти на російську. Хоча зірка розповів про проблему, не сказав, як він вважає необхідно з нею боротися.