Рубрики: Новини
27.08.2024 22:46

Як Даша Квіткова і Єфросиніна: Тіна Кароль показала, яку “процедуру” додала у своє життя: це модно і боляче

Співачка Тіна Кароль, яка пережила багато чого в своєму житті, вперше, наважилася на цвяхостояння. З чого почала, на чому все зупинилося і до чого вона дійшла, Кароль розповіла в своїй stories.
Поділитися

Для того, аби відчути безліч емоцій одночасно, краще пізнати себе, своє тіло і душу, популярна співачка Тіна Кароль, вирішила наважитися на процедуру зі цвяхостояння. Як відомо, зірка багато чого пережила в своєму житті, і зараз вона вирішила вийти за “горизонт обставин”. Про все це, знаменита співачка повідомила сама в своїй stories в соцмережі Instagram, опублікувавши відповідне фото.

Одразу можна сказати, що ті цвяхи, на які зібралася вставати Тіна Кароль, м’яко говорячи, вражають. Можливо, що це так зроблений знімок. Але виглядають ці цвяхи просто здоровезними, величезними і широкими. І навіть психологічно, щоб просто зайти і ступити на них, потрібно дійсно на це наважитися. Не говорячи про те, щоб кілька хвилин, на них простояти.

Раніше, видання “Сенсація” вже писала про відому блогерку, інфлюенсерку та бізнесвумен, Дашу Квіткову. У неї досвід із цвяхостояння вже був двічі. Перший раз їй вдалося простояти на цвяхах 40 хвилин. У неї було чимало запитів і відповіді на них, вона всі отримала. При цьому, вона відчувала найрізноманітніші емоції. Від того, що раділа і до того, що плакала.

Тіна Кароль розповіла, де їй одночасно зможуть зробити приємно і боляче

Другий раз у неї пройшов уже не так. Їй вдалося вистояти лише 20 хвилин. При цьому, вона нічого не відчувала. Це Даша Квіткова пояснила тим, що незадовго до того, як встати на цвяхи, вона в собі уже знайшла відповіді на свої питання.

А ось Тіна Кароль написала, що людина, яка займається цим цвяхостоянням, дуже добре, сьогодні, “качнула” ситуацію. І Тіна Кароль навіть до кінця ще не знає, розповідати про все це, чи ні. Ділитися своїм досвідом і тим, як усе минулося, чи краще лишити то все суто для себе.

Як відомо, цвяхостояння є стародавньою практикою з пізнання себе. Це і медитація, і розслаблення, і усвідомлення в самому собі певних речей. Ті, хто цим займаються, переконують, що це заряджає тіло енергією та зміцнює дух. Це все відбувається саме під час стояння на цвяхах. Виникла ця практика і “процедура” в Індії.