“Жінка з яйцями”: Маша Єфросиніна нарешті досягла бажаного в Україні та показала своє “жіноче щастя”

Відома телеведуча Маша Єфросиніна повернулася з відпустки з-закордону. Вона їхала додому з вареними курячими яйцями і чорним хлібом. Удома на неї чекали улюблені квіти.

Українська телеведуча, акторка, журналістка та громадська діячка Маша Єфросиніна після відпустки закордоном на морі повертається додому. Знаменитість вже відзначила, що їде в буденне життя: до відключень електроенергії, сирен і постійний не спокій. Але їде додому і цьому вона радіє. Про все це телеведуча написала в своїй stories в соцмережі Instagram.

Маша Єфросиніна повернулася в Україну з яйцями
Маша Єфросиніна повернулася в Україну з яйцями

Так, вчора Маша Єфросиніна, яка назвала себе жінкою з яйцями, сином та мамою виїхали з Варшави о 08:00 ранку. І вже цього ж дня, о 20:00 вони були в Києві. Жінкою з яйцями зірка назвала себе тому, що їдучи додому в трансфері з Варшави до Києва вона вживала їжу з контейнера в якому були варені яйця та шматочки чорного хлібу. Такий у знаменитості раціон, щоб підтримувати надзвичайно струнку фігуру, як в неї.

Маша Єфросиніна повернулася в Україну з яйцями
Маша Єфросиніна повернулася в Україну з яйцями
Маша Єфросиніна повернулася в Україну з яйцями
Маша Єфросиніна повернулася в Україну з яйцями

Уже вдома співачка побачила і вирішила показати всім своїм підписникам домашні квіти, які вижили у ці спекотні літні дні. А також, поки вона була у відпустці. Це квіти спатіфілум або як їх ще називають в народі “жіноче щастя”. Ці рослини належать до роду вічнозелених багаторічників. Загалом у природі їх налічується близько 40 видів. Ці квіти є тропічними рослинами, а тому вони дуже поширені в Центральній та Південній Америці. А ще – на тихоокеанських островах. У сучасному світі квіти “жіноче щастя” успішно вирощують безліч господинь у себе вдома на підвіконнях.

Домашні квіти Маші Єфросиніної
Домашні квіти Маші Єфросиніної

Вдома у Маші Єфросиніної дві здоровезні квітки спатіфілуму. Принаймні саме стільки квітів спатіфілуму вона показала. Цікаво як зірка розподіляє свій час так, щоб встигати доглядати за цими квітами. Адже ці квіти потрібно поливати відстояною водою, знати в які періоди змін пори року і як саме їх поливати та доглядати. Все це потрібно робити вчасно та регулярно, щоб квіточки не почали хворіти і з часом не зів’яли. Ще для успішного цвітіння спатіфілуму у квартирі необхідно підтримувати високу вологість повітря.

“Мої крихітки не підвели мамасіту, протрималися в спеку”, – написала Маша Єфросиніна про свої улюблені домашні рослини.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.