Рубрики: Новини
27.08.2024 18:04

“Цього в неї не забереш”: розсекречено, що Софія Ротару все життя робить для своїх рідних – їм пощастило

Композитор Павло Дворський із яким Софія Ротару вже знайома понад 60 років повідомив про одну особливу рису її характеру. Він знає співачку не зі сцени, а зі звичайного життя.
Поділитися

Легендарна українська естрадна співачка Софія Ротару має одну рису в характері, яка робить її особливою серед багатьох жінок, насамперед, серед артисток шоу-бізнесу. У першу чергу, співачка думає про свою родину. А вже потім про свої бажання та про себе. Про таку особливість естрадної співачки заявляв Павло Дворський, який також є естрадним співаком (тенором), а ще — композитором і народним артистом України. Софія Ротару знайома з Павлом Дворським уже понад 60 років.

Як відомо, Павло Дворський разом із своєю дружиною Світланою, навіть були свідками на весіллі у молодшої сестри Софії Ротару, Аурелії (Ауріки) Ротару. Раніше, засобам масової інформації (ЗМІ), Павло Дворський розповідав, що він у захваті від однієї риси характеру Софії Ротару. А саме — вона все своє свідоме життя, у першу чергу, дбає про свою родину, вже потім про себе. Вона завжди допомагає своїм батькам, сестрам і братам. І всім, всім родичам.

Павло Дворський навіть підкреслив, що цієї риси характеру в Софії Ротару не віднімеш. Рідним вона допомагає не лише матеріально, а й дуже сильно морально. Композитор із своєю дружиною Світланою навіть був у гостях у батьків Софії Ротару в селі Маршинці, Чернівецької області. А тому, він знає Софію Ротару не зі сцени, а в звичайному житті.

Як відомо, свою велику пісенну кар’єру Софія Ротару розпочала ще у 1968 році. Це сталося після того, як вона закінчила Чернівецьке музичне училище і була делегована у Болгарію разом із творчою групою. Народною артисткою України Софію Ротару визнали у 1976 році. А в 2000 році співачка стала “Людиною XX століття” та “Кращою українською естрадною співачкою XX століття”. Пісня “Червона Рута” у виконанні Софії Ротару здобула світову славу і вважається однією з найвідоміших українських пісень у світі.