“Серце не витримає”. Софія Ротару не договорює правду про свій стан: що насправді відбувається зі співачкою?

Популярний український астролог поділився своїми прогнозами на наступний рік для Софії Михайлівни Ротару та розчарував фанатів. Що чекає на співачку?

За останні 2 роки Софія Ротару не дала жодного інтерв’ю. Артистка веде дуже закритий образ життя, не реагує на жодні провокації, не спростовує пліток, і взагалі не коментує про себе ніякі новини.

Це збиває шанувальників артистки з пантелику. Досить довго вони не могли дізнатися про її позицію, і отримали цю можливість лише завдяки людям, які оточують артистку і розповіли, що вона відчуває насправді. І лише через півроку стало відомо, що, виявляється, у легенда української естради є благодійний фонд, який допомагає українським захисникам.

Ситуацію безумовно ускладнює інформація про втечу її онука Анатолія, а також участь у цьому самої Софії Михайлівни, і конфіскація її майна в Криму.

Софія Ротару не договорює правду про свій стан

Продюсер розповів, що Софія Ротару відмовляється давати концерти
Софія Ротару не договорює правду про свій стан

Нещодавно платформа УНІАН поспілкувалася з популярним астрологом Владом Россом та поцікавилася в нього, що сулять виконавиці зірки. Але чоловік не зміг потішити приємними перспективами.

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона обіцяє багато небезпек не лише для світового порядку, а й для конкретних людей. Наступний рік буде украй складним для народної артистки України. Росс каже, що останні події у житті артистки можуть негативно вплинути на її здоров’я.

“2024 рік буде дуже складним для неї. Є ризик, що її серце не витримає всього, що відбувається”

Нагадуємо, що декілька місяців тому надходили новини про те, що Софія Михайлівна нібито насправді знаходиться в Італії, де нещодавно придбала нерухомість. Мовляв, житло вона одразу оформила на свого єдиного сина Руслана. Однак пізніше її добра подруга Лайма Вайкуле під час інтерв’ю заявила, що увесь цей час Ротару не виїжджала за кордон, і навіть у перші місяці після 24 лютого знаходилася у Львові.

Чи переїхала співачка до Італії досі залишається загадкою. Але шанувальники схиляюся до думки, що вона дійсно продовжує жити у своєму маєтку на Київщині, адже Ротару сильно прив’язана до свого дому.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.