Рубрики: Новини
28.08.2024 09:32

Замість надмірної опіки — у самостійне плавання з 7 років: яка мама Тіна Кароль для свого єдиного сина

Чи може дитина зростати без материнського виховання? Так, що доводить приклад Тіни Кароль, яка відправила свого сина за кордон ще у досить юному віці.
Поділитися

Шанувальники знають, що Тіна Кароль має сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Але не всім відомо, що хлопець уже давно не живе в Україні. Співачка відправила хлопчика за кордон ще у 7-річному віці. Чому Тіна наважилася на таке рішення?

Причиною став саме Євген. Коли вже було зрозуміло, що ніяке лікування йому не допоможе, Огір отримав від коханої декілька обіцянок. Найголовніша — продовжувати виступати. Євген розумів, що Тіни буде складно без чоловіка, з яким вона будувала життя й кар’єру, через що артистка може захотіти піти зі сцени. Але Огір попросив Кароль не робити цього. Тому навіть фатального вечора дівчина не закінчила концерт, знаючи про втрату коханого.

Весільні фото співачки Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра

Але це було не єдиним побажанням, яке чоловік залишив Тіні. Також він попросив відправити їхнього сина до престижної приватної школи у Лондоні. Євген хотів, щоб хлопець мав хорошу освіту. Тому Кароль погодилася на такий крок, хоча він дався їй важко.

Сьогодні Тіна нечасто бачиться з сином, тому часто сумує за хлопчиком. Але вона пишається здобутками Веніаміна. Співачка неодноразово зазначала, що її син є відмінником, а ще добре знає декілька мов. Окрім української та англійської хлопець також вільно володіє іспанською і французькою. Крім цього він грає на фортепіано та вміє танцювати гопак.

Веніамін іноді приїздить в Україну, чим щаслива мама ділиться в соціальних мережах. Під час торішніх літніх канікул співачка навіть повторила з Веніаміном світлину, яку робила колись з Євгеном. Шанувальники одразу помітили схожість сина з батьком, а також його дорослість у такому юному віці. Нагадаємо, що в листопаді хлопчику виповниться 16 років.

Тіна Кароль зі своїм чоловіком Євгеном та сином Веніаміном Огіром