Чекає, коли її нарешті зроблять гарною: 39-річна Тіна Кароль прийшла у гримерку без макіяжу і зачіски

Краса Тіни Кароль — це її заслуга чи просто результат роботи великої кількості спеціалістів? Під час очікування в гримерці 39-річна співачка продемонструвала чітку відповідь на це запитання.

У соціальних мережах зірки намагаються демонструвати найкращі версії себе. Чудовий макіяж, вдало підібраний одяг, акуратне використання фільтрів і грамотний фотограф — все це працює на створення бажаного образу. Але іноді знаменитості можуть випадково (чи не дуже) показати себе справжніх. Зробила це і Тіна Кароль, очікуючи приходу візажиста та майстра зачісок.

Змушені розчарувати недоброзичливців: Тіна довела, що завжди є чудовою, навіть коли на ній немає ніякої косметики. Тобто макіяж Кароль потрібен тільки для експериментів з образами, а не для маскування недоліків. Та й чи є вони взагалі у неї? Красиві очі, прекрасні губи, в яких ні грама ботоксу, ідеальна шкіра, розкішне волосся. Цим всім можна милуватися довго. Власне, у коментарях підписники часто це роблять. А ще захоплюються спортивною формою Тіни!

39-річна Тіна Кароль показала відео з гримерки
39-річна Тіна Кароль показала відео з гримерки

Струнке, підтягнуте тіло з рельєфними м’язами, звісно, саме себе не зробить. Для цього зірка докладає дуже багато зусиль. Регулярні заняття спортом, включно з найскладнішими видами йоги, здоровий сон, правильне харчування — все це впливає і на спортивну форму, і на красу Тіни. Зовнішність співачки зовсім не видає, що їй уже 39 років — максимум трішки за 20.

Чудово це помітно, коли артистка знімає фото та відео дуже близько до свого обличчя. Цього разу Тіна вирішила привітати підписників з Днем Державного прапора України та опублікувала світлину з жовто-блакитним браслетом. Можна відзначити, що повсякденний макіяж у Кароль легкий, щоб не перекривати природну привабливість співачки. Для роботи над різноманітними проєктами Тіна може використовувати більш яскраву косметику для унікальних образів.

Тіна Кароль привітала українців з Днем Державного прапора
Тіна Кароль привітала українців з Днем Державного прапора

Схожі статті