Рубрики: Новини
28.08.2024 20:03

Як танцівниця кордебалету: Аліна Гросу приміряла ультра-вузький топ під максі-спідницю – тренд 2024

Модниця Аліна Гросу, яка проживає у США, не перестає змінювати свої образи. Сукні в яких вона була схожа на Мерилін Монро, вона замінила на дещо інше, більше коротше, але пишне.
Поділитися

Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка вже тривалий час проживає у США, не перестає дивувати своїх фанатів і підписників. І вкотре — змінами в своєму образі. Цього разу зірка дійшла до того, що взагалі обміняла білі пишні сукні на короткий топ і спідницю. Вона часто дивувала своїми образами і стилем, який дуже схожий із Мерилін Монро. Тепер вона наближена до стилю професійних танцівників кордебалету.

Білий топ, який одягла зірка, складається зі збирання тканини в кілька рядів. Він чудово підкреслює верхні форми співачки. Бретельки топу максимально тоненькі. Це робить кістки ключиць і самі плечі дуже ніжними і тендітними. Спідниця у співачки пишна, як ретро-сукня в Мерилін Монро. Вона одягнула її в режимі “завищена талія”. Не видно навіть пупка зірки, бо так високо вона зафіксувала цю спідницю.

Аліна Гросу показала себе в образі танцівниці кордебалету

Свій образ співачка завершила прикрасами, але не золотими, як це буває завжди. Цього разу в якості кольє на шию вона обрала ланцюжок срібного кольору. Він складається з маленьких круглих бусинок, які тісно прилягають один до одного. Саме кольє дуже ніжне. До цього вона додала дуже великі, навіть величезні круглі сережки. На лівій руці співачки можна помітити простий браслет, який зроблений або з тканини, або з натуральної шкіри. Але не з золота чи срібла.

Відповідно, що до такого топу і такої спідниці, Аліна Гросу зробила певну зачіску і макіяж. Волосся у неї пишне, закручене і з фіксованим об’ємом. Зачіска, як і в попередніх фотосессіях, залишається схожою на зачіску Монро. А ось макіяж вона зробила незвичайний. По-перше, цього разу зірка намалювала собі здоровезні стрілки. Її повіки прикрасили тіні коричнево-срібного кольору. Брови підведені чорним олівцем. І до всього цього — манікюр середньої довжини із яскраво-червоним кольором. У всьому цьому Аліна Гросу трішки схожа і на Барбі.