“Досі не хрещений”: після таємного поповнення в своїй родині Аліна Гросу вразила неочікуваним зізнанням

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила мережу кадрами, у дописі до яких розповіла надзвичайну новину. Події в родині розвиваються швидко.

Популярна українська співачка Аліна Гросу емігрувала до Сполучених Штатів Америки 2 роки тому. Сталося це після складної операції, яку зірка перенесла в Україні. Після тривалої реабілітації Аліна спочатку рушила до Каліфорнії, де почала проходити акторські курси, а потім опинилася взагалі в Індії через складність одужання.

У той період заговорили про те, що Гросу розлучилася зі своїм коханим Романом Полянським. Сама артистка зауважила, що дуже шкодує про публічність цих взаємин, адже після 2021-го на актора почали тиснути через його позицію, так як родом він з російської федерації. Окрім того, у Романа залишилися колишня дружина та маленька дочка в Москві.

Аліна Гросу заговорила поповнення в своїй родині і зізналася, кого обрала в куми

Тривалий період часу публіка вважала, що молоді люди дійсно розійшлися. Але після новини про весілля артистки все кардинально змінилося. Зокрема, Гросу випадково неодноразово засвітила чоловіка і навіть за лінією росту волосся з сивиною можна визначити, що це Роман.

Ба більше, нещодавно Аліна Гросу навіть заговорила про готовність до поповнення в сім’ї. Попри те, що співачка нібито збиралася повертатися на батьківщину, найближчим часом про це розмов немає.

А от на рахунок вагітності зірка говорить все частіше і частіше. Але з хрещенням доведеться почекати, адже майбутній батько сам не православний. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала чоловіка, який “все ще не хрещений”.

Аліна Гросу заговорила поповнення в своїй родині

У кадрі Аліна поставила розкішним букетом квітів, а обличчя майбутнього батька закрила сердечком.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Аліна Гросу засвітила особливу прикмету свого чоловіка: сивину вдовж зросту лінії волосся. Саме з цієї прикмети можна зробити висновок, що на фото благовірний артистки.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.