Рубрики: Новини
29.08.2024 15:55

Потап засвітився в колі екзотичних жінок: чоловік Каменських завів зв’язки з гуртом Boney M — новий рівень?

Український репер Потап засвітився у Німеччині. Там він познайомився з місцевим легендарним гуртом Boney M., а ще виступатиме на різних концертах.
Поділитися

Відомий український продюсер, автор і виконавець пісень Потап, який після 24 лютого почав проживати закордоном, завів зв’язки з німецьким диско-гуртом Boney M. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Репер опублікував світлину на якій він в колі темношкірих жінок і чоловіка — афроамериканця. Всі вони є учасниками гурту Boney M., який був створений ще в 1975 році музичним продюсером із Німеччини Френком Фаріаном.

Учасники гурту в однакових дуже яскравих, блискучих сукнях і костюмах, а Потап поруч із ними був у звичайній білій сорочці з льону, довгих оливкових шортах і білих кросівках. Свій пост він підписав: “We perform together in different times and different squads,but the Legends is still hit the stages, Boney M. Disco is in the building”, що в перекладі означає “Ми виступаємо разом у різний час і в різних “загонах”, але Legends все ще на сцені, Boney M. Disco в будівлі”.

 

Таким чином Потап, який розкрив своє місце перебування, виступає у Німеччині. І там зміг пересіктися і познайомитися з учасниками такого легендарного і світового рівня гурту. А можливо і подружитися з ними задля майбутньої співпраці чи суто спілкування. Український репер уже дуже давно прилаштувався закордоном, що і на концертах там виступає, і нові зв’язки заводить. Разом із ним закордоном перебуває його 16-річний син Андрій.

Дружина Потапа, відома українська співачка Настя Каменських, нині продовжує проживати в Україні в котеджі на Київщині. До 24 лютого вони з Потапом жили там разом. У коментарях співакові досі пишуть, що “знайди” Настю.

До допису Потапа про зустріч із гуртом Boney M. прихильники написали йому у коментарях, що це напевно Настя Каменських так сильно загоріла. Або що Настя вже не та чи Потап красунчик, а Настя як завжди.