“Ми разом”: Потап повернувся до Насті Каменських після розставання та здивував зізнанням про стосунки з нею

Знаменитий український репер та продюсер Потап дав ексклюзивний коментар, в якому зізнався, що возз'єднався зі своєю дружиною Настею Каменських. Усі деталі в нашій статті.

Ще до початку повномасштабного вторгнення Настя Каменських та Потап опинилися за кордоном. А після 24 лютого сім’я не поверталася до України більше, ніж півроку. Приїзд на батьківщину також був доволі дивним, адже артистка у перервах між гастролями бувала вдома, тим часом, як Олексій після короткого візиту знову поїхав за кордон.

Потап повернувся до Насті Каменських

На тлі цієї ситуації у мережі поповзли чутки про розлучення пари. Обидва неодноразово їх спростовували, але ситуація виглядала так, наче знаменитості більше не разом.

Потап і Настя Каменських
Потап повернувся до Насті Каменських

Олії у вогонь підлили зізнання колишньої підопічної продюсера, яка заявила, що він нібито зраджував дружині, і неодноразово. І лише нещодавно Олексій знову повернувся до України і навіть розповів журналістам, які в нього зараз стосунки з Настею.

“Як будь-яка закохана пара, ми щасливі мати можливість приділити час та увагу винятково одне одному. Коли ми разом, то увесь час проводимо разом – готуємо їжу, валяємось під ковдрою, обнімаємось, а вночі втрачаємо нервові клітини від ракетних обстрілів та тривог”, – розповів Потап.

Потап повернувся до Насті Каменських

Нагадуємо, що у вересні минулого року у мережі почали активно розповсюджуватися чутки про вагітність Насті Каменських. Сталося це через кадри, зроблені в Ірпені. На фотографіях артистка постала доволі округлою. Однак вона поспішила заявити, що усьому провиною ненормований графік та проблеми з харчуванням. Мовляв, через завантаженість вона не слідкувала за фігурою і набрала вагу. Ба більше, артистка анонсувала, що буде намагатися схуднути, а от поповнення в родині очікувати поки що не варто.

На подальші питання про можливе народження малюка Настя Каменських почала відповідати доволі грубо, підкреслюючи, що це її особиста справа і вони самостійно з Потапом будуть вирішувати дану тему. Тим не менш, ще 2 роки тому зірки активно обговорювали журналістами бажання стати батьками, а також плани на поповнення в сім’ї. Наприклад, Олексій заявляв, що хоче бути багатодітним.

Схожі статті

У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.